Meciul dintre Leicester și Liverpool, contând pentru etapa cu numărul 19 din Premier League, va avea loc joi, de la ora 22:00, pe "King Power Stadium". Fanii pot beneficia de câte o bere sau o apă gratuită cu cel mult 15 minute înainte de startul partidei, iar consumul băuturilor va fi permis doar înainte de intrarea în stadion.
De asemenea, în pauza meciului, clubul Leicester va oferi tricouri de joc câtorva persoane norocoase, urmând să fie folosite anumite tunuri speciale pentru lansarea lor către tribune.
Leicester are parte de un sezon excelent în Premier League, fiind revelația sezonului din Anglia. Echipa lui Brendan Rodgers ocupă locul secund, cu 39 de puncte, peste formații precum Manchester City, Chelsea, Tottenham, Manchester United sau Arsenal.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
IERI LA 15:11
Meciul dintre Leicester și Liverpool, care va pune față în față primele două clasate din Premier League, se va disputa joi, de la ora 22:00, pe Eurosport 1.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
IERI LA 12:53
Fotbal
Absențele lui Salah și Mane, resimțite pentru Liverpool în egalul cu Arsenal din Cupa Ligii Angliei
14/01/2022 LA 15:25