Meciul dintre Leicester și Liverpool, contând pentru etapa cu numărul 19 din Premier League, va avea loc joi, de la ora 22:00, pe "King Power Stadium". Fanii pot beneficia de câte o bere sau o apă gratuită cu cel mult 15 minute înainte de startul partidei, iar consumul băuturilor va fi permis doar înainte de intrarea în stadion.
De asemenea, în pauza meciului, clubul Leicester va oferi tricouri de joc câtorva persoane norocoase, urmând să fie folosite anumite tunuri speciale pentru lansarea lor către tribune.
Leicester are parte de un sezon excelent în Premier League, fiind revelația sezonului din Anglia. Echipa lui Brendan Rodgers ocupă locul secund, cu 39 de puncte, peste formații precum Manchester City, Chelsea, Tottenham, Manchester United sau Arsenal.
Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 5-a din Premier League
ACUM 25 MINUTE
Meciul dintre Leicester și Liverpool, care va pune față în față primele două clasate din Premier League, se va disputa joi, de la ora 22:00, pe Eurosport 1.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Liga Campionilor UEFA
Misterul din spatele imaginii în care Ronaldo "antrenează" United a fost risipit
ACUM 31 MINUTE
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
17/09/2021 LA 14:53