Jack Grealish, mijlocașul lui Aston Villa, și-a avariat serios automobilul, un Range Rover în valoare de 70.000 de lire sterline, după ce a intrat în mașinile parcate în fața luxosului apartament al fostului lui coleg de la Aston Villa, Ross McCormack. Grealish petrecuse toată noaptea, asta după ce i-a îndemnat pe internauți printr-un apel video să rămâne în care pe timpul pandemiei de coronavirus.
https://i.eurosport.com/2020/03/30/2800777.jpg
Autoritățile au fost chemate la locul accidentului duminică, la 10 dimineața. Șoferul mașinii părăsise deja locul, însă și-a lăsat detaliile înainte de a pleca pe jos. Un martor le-a povestit celor de la Sportsmail că Grealish este șoferul în cauză, fiind acompaniat de fostul jucător de fotbal Tony Capaldi, spunând că mijlocașul lui Villa fusese văzut părăsind o clădire în care Ross McCormack deține un apartament de lux.
Premier League
Grealish, despre presiunea transferului la Man City: "Este mult mai greu decât mă așteptam să fie"
25/12/2021 LA 11:24
Grealish fusese văzut anterior sosind la baza de antrenamente a clubului Aston Villa într-un Range Rover asemănător. Atât Grealish, cât și McCormack s-au abținut din a face orice comentariu privind accidentul de ieri. Întâmplarea nefericită a avut loc la doar câteva zile după ce Grealish a făcut un apel video pe rețelele de socializare sfătuind pe toată lumea să stea în case în aceste vremuri în care ne confruntăm cu pandemia de coronavirus.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
"Cade doar dacă vede o umbră!" Atac dur la adresa celui mai scump transfer din Premier League
01/10/2021 LA 14:37
Premier League
Reacția dură a lui Grealish după ce a fost numit arogant: "Nu înțelegi ce se întâmplă în fotbal!"
04/09/2021 LA 11:31