Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Szczesny a dezvăluit adevărul despre incidentul cu fumatul care a dus la plecarea sa de la Arsenal

Vlad Dumitrescu

Actualizat 27/04/2020 la 16:24 GMT+3

Wojciech Szczesny a explicat detaliile incidentului în urma căruia a fost amendat după ce a fost prins de Arsene Wenger fumând în vestiar.

Wojciech Szczesny

Credit imagine: Getty Images

Fostul portar de la Arsenal devenise titular în ultimele sezoane, dar perioada sa bună s-a încheiat după ce a încălcat regulile lui Wenger. Arsenal a mers la Southampton pe 31 decembrie 2015, însă tunarii au pierdut după două două erori ale lui Szczesny.
Greșelile polonezului le-au permis lui Mane și Tadic să înscrie pentru 2-0 iar Wenger a fost aspru criticat de fani la finalul partidei. Intensitatea meciul l-a afectat însă și pe Szczesny.
”La acea vreme fumam regulat iar Wenger știa acest lucru. Dar nu voia ca nimeni să fumeze în vestiare iar eu eram conștient de acest lucru”, a declarat polonezul pentru podcastul Arsenal Nation.
”Din cauza intensității jocului, am fumat o țigară după meci. Am mers după dușuri, astfel că eram în celălalt capăt al vestiarelor și nimeni nu mă putea vedea, așa că am aprins țigara. Cineva m-a văzut, nici măcar nu a fost Wenger dar i-a spus lui. L-am văzut câteva zile mai târziu, m-a întrebat dacă este adevărat și i-am confirmat. Apoi m-a amendat și asta a fost”, a afirmat Szczesny.
”Mi-a spus apoi: ”Uite, o să fii în afara echipei o perioadă” dar nu a fost vreo mare confruntare. Am fost profesionist”, a continuat el.
”Mă așteptam să fiu înapoi în echipă în câteva săptămâni dar David Ospina a jucat foarte bine așa că a rămas titular. Am așteptat și am încercat să-mi recâștig locul în echipă și am încercat să-l conving pe Wenger că sunt cel mai bun portar de la echipă prin a pleca sub formă de împrumut. Sună ciudat, dar câteodată asta e cea mai bună modalitate”, povestește Szczesny, care între timp a devenit titular la Juventus după perioada în care a fost împrumutat la Roma.
picture

E Premier League

De la Trent Alexander-Arnold la Wifried Zaha și de la Raheem Sterling la Andre Gomes, starurile din Premier League își reprezintă echipele în meciuri foarte interesante de FIFA. Acesta este E Premier League si va fi pe eurosport.ro începand de luni, ora 20:00.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo