Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tackle Show #74: Magia cupei (?), Jurgen Klopp și o nouă etapă de Premier League

Ion Alexandru

Publicat 30/01/2020 la 10:08 GMT+2

Tackle Show este un podcast despre fotbalul din Premier League, înregistrat de echipa Tackle.ro.

Jurgen Klopp

Credit imagine: SID

Ah… Magia cupei… Sau, poate nu? Turul 4 al FA Cup a adus lumii fotbalului englez tot felul de povești interesante, cum era de așteptat.
De la victoria răsunătoare a lui Manchester United pe un teren cum n-am mai văzut de mult timp, trecând prin obișnuitele surprize făcute de echipe din ligi inferioare, prin tot obișnuitele victorii de rutină ale echipelor din Premier League și ajungând la decizia lui Jurgen Klopp de a-și lua concediu pentru rejucarea cu Shrewsbury Town, le discutăm pe toate.
E germanul nebun, sau sunt cei care-l critică nebuni? Cum poți să nu dai gol unei echipe ca Oxford United când îl ai pe Steve Bruce pe bancă? E moral să joci atâtea meciuri pe săptămână? Dan Dracea, alături de Mihai Rotariu și Mihai Ianoși investighează.
Christian Eriksen a plecat (la Inter, haha), Arsenal și-a găsit fundaș, iar definitivarea loturilor cu care echipele de top se vor califica sau nu în Europa este pe ultima sută de metri. Vorbim și despre toate acestea, dar analizăm și șansele fiecărei echipe din Premier League de a strânge trei puncte în weekend, fiindcă cel mai tare campionat de fotbal din lume s-a întors, baby! La fel și cel mai bun podcast despre fotbal realizat într-un bloc din Piața Victoriei!
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo