Ah… Magia cupei… Sau, poate nu? Turul 4 al FA Cup a adus lumii fotbalului englez tot felul de povești interesante, cum era de așteptat.
De la victoria răsunătoare a lui Manchester United pe un teren cum n-am mai văzut de mult timp, trecând prin obișnuitele surprize făcute de echipe din ligi inferioare, prin tot obișnuitele victorii de rutină ale echipelor din Premier League și ajungând la decizia lui Jurgen Klopp de a-și lua concediu pentru rejucarea cu Shrewsbury Town, le discutăm pe toate.
E germanul nebun, sau sunt cei care-l critică nebuni? Cum poți să nu dai gol unei echipe ca Oxford United când îl ai pe Steve Bruce pe bancă? E moral să joci atâtea meciuri pe săptămână? Dan Dracea, alături de Mihai Rotariu și Mihai Ianoși investighează.
Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
28/11/2022 LA 14:38
Christian Eriksen a plecat (la Inter, haha), Arsenal și-a găsit fundaș, iar definitivarea loturilor cu care echipele de top se vor califica sau nu în Europa este pe ultima sută de metri. Vorbim și despre toate acestea, dar analizăm și șansele fiecărei echipe din Premier League de a strânge trei puncte în weekend, fiindcă cel mai tare campionat de fotbal din lume s-a întors, baby! La fel și cel mai bun podcast despre fotbal realizat într-un bloc din Piața Victoriei!
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Cupa Mondială FIFA
Eriksen, despre prezența în Qatar după momentele dramatice de la Euro! "A fost principalul obiectiv"
22/11/2022 LA 10:57
Fotbal
Reacția amuzantă a lui Guardiola când a aflat data duelului cu Liverpool din optimile Carabao Cup
11/11/2022 LA 17:14