Cu Vladimir Pagu alăturându-se deja-tradiționalului trio format din Dan Dracea, Mihai Rotariu și Mihai Ianoși, Tackle Show a abordat în ediția 77 cel mai fierbinte subiect al momentului: suspendarea din competițiile UEFA a campioanei Angliei, Manchester City, timp de doi ani. Am discutat despre dedesubturile deciziei, ce implicații are aceasta și dacă regulamentul FFP este, într-adevăr, benefic pentru fotbal.
Ne-am mutat apoi atenția în teren, unde am analizat principalele meciuri care au avut loc weekendul trecut. Chelsea a fost învinsă din nou de Manchester United, în timp ce Arsenal și-a oprit seria de meciuri fără victorie într-un 4-0 cu Newcastle și Liverpool a înregistrat a 25-a victorie în 26 de meciuri.
Am vorbit și despre meciurile care vin în etapa a 27-a a Premier League, am dat sfaturi jucătorilor de Fantasy Premier League, iar la final am trecut prin celelalte campionate europene pe care le abordăm la Tackle Show, începând cu ce s-a întâmplat în liga secundă engleză.
Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
IERI LA 11:31
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
27/05/2022 LA 04:47
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
25/05/2022 LA 10:38