În cel mai recent episod al Tackle Show l-am invitat pe Marius Voinescu la microfon. Fan al „Diavolilor” de la Manchester United și colaborator Tackle.ro, el ne-a povestit cum s-a desfășurat din perspectiva lui derby-ul din oraș, dar și cum va lua ființă primul fan club oficial al lui United din România.
Am trecut, de asemenea, prin restul de meciuri jucate în Premier League în weekend. Liverpool este și mai aproape de titlu, în timp ce luptele pentru cupele europene și evitarea retrogradării sunt în toi. Am prefațat, apoi, și etapa viitoare din Premier League, care vine cu o surpriză din partea noastră – un concurs pe care-l organizăm cu ajutorul Eurosport. Ascultă podcastul pentru detalii.
Nu în ultimul rând, într-o perioadă în care coronavirusul a luat cu asalt lumea, dar și sportul, ne întrebăm ce urmează. Italia și-a anulat toate competițiile sportive, țara fiind pusă practic într-o imensă carantină. Alte campionate au luat măsuri mai puțin severe, dar care totuși impactează fotbalul jucat acolo. Ce urmează în Premier League? Nu știm nici noi. Putem doar să speculăm împreună.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52