În cel mai recent episod al Tackle Show l-am invitat pe Marius Voinescu la microfon. Fan al „Diavolilor” de la Manchester United și colaborator Tackle.ro, el ne-a povestit cum s-a desfășurat din perspectiva lui derby-ul din oraș, dar și cum va lua ființă primul fan club oficial al lui United din România.
Am trecut, de asemenea, prin restul de meciuri jucate în Premier League în weekend. Liverpool este și mai aproape de titlu, în timp ce luptele pentru cupele europene și evitarea retrogradării sunt în toi. Am prefațat, apoi, și etapa viitoare din Premier League, care vine cu o surpriză din partea noastră – un concurs pe care-l organizăm cu ajutorul Eurosport. Ascultă podcastul pentru detalii.
Nu în ultimul rând, într-o perioadă în care coronavirusul a luat cu asalt lumea, dar și sportul, ne întrebăm ce urmează. Italia și-a anulat toate competițiile sportive, țara fiind pusă practic într-o imensă carantină. Alte campionate au luat măsuri mai puțin severe, dar care totuși impactează fotbalul jucat acolo. Ce urmează în Premier League? Nu știm nici noi. Putem doar să speculăm împreună.
Premier League
Klopp, decizie ce naşte polemici. Pe cine a adus în stafful său, la Liverpool
ACUM 4 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Patrick Bamford este blestemat! Vârful lui Leeds s-a reaccidentat la primul meci după revenire
ACUM 6 ORE
Premier League
Chelsea transferă un maghiar pe o sumă impresionantă! Attila Szalai, cel mai scump ungur din istorie
ACUM 9 ORE