João Vítor Roberge este un jurnalist brazilian cu aceeași pasiune ca noi: fotbalul. Povestea lui, aceea de a se îndrăgosti de fotbalul românesc, de a ne vizita țara și de a ne învăța limba după ce s-a jucat cu un prieten Football Manager este cel puțin ciudată, dar în același timp entuziasmantă.
Grație lui Ion Alexandru, care ne-a povestit în repetate rânduri de João, Tackle Show l-a invitat pe brazilian la podcast înainte să ia zborul de 20h către țara sa de origine. Alături de Dan Dracea, Mihai Rotariu și Mihai Ianoși, a ieșit o discuție despre fotbal inedită.
Firește, am vorbit în special despre fotbalul brazilian, fiecare dintre noi asaltându-l pe João cu fel și fel de întrebări. Am aflat care este nivelul competiției interne din Brazilia, am aflat că joga bonito a murit, că seleção nu are o importanță cum am crede pentru brazilianul microbist, dar și care sunt jucătorii care sunt văzuți cel mai bine în țara fotbalului spectacol.
Premier League
Miza uriașă a ultimei etape din Premier League. Pe lângă titlu, se joacă locul 4 și retrogradarea
ACUM 18 ORE
Am ajuns în partea a doua a podcastului să vorbim și despre Premier League. Liverpool doboară noi recorduri în timp ce bătălia pentru locurile europene, dar și pentru evitarea retrogradării, se intensifică.
Pe scurt, a fost probabil cel mai bun podcast făcut de noi. Te invităm să-l asculți.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Se prefigurează cel mai mare scandal din ultimul timp, în Premier League!
IERI LA 08:45
Premier League
Fanii lui Liverpool își pun speranțele în Philippe Coutinho. "Am primit o mulțime de mesaje!"
IERI LA 07:08