După o pauză de aproape o lună, Tackle Show a revenit cu prima emisiune din 2020. Au trecut cinci etape de Premier League, un tur de FA Cup și un tur de semifinale de EFL Cup de când nu am mai tras un podcast, așa că am avut multe de discutat și probabil nici nu le-am acoperit pe toate.
Am încercat însă să vorbim despre toate lucrurile importante, luând echipele din prima ligă din Anglia la mână. Liverpool conduce detașat și Mihai Rotariu crede în sfârșit că echipa poate să se considere campioană.
Manageri noi au venit la Arsenal, Everton, West Ham, dornici să impresioneze. Vorbim și despre ei, dar și despre problemele și soluțiile pe care le vedem la echipe din „Big 6” precum Chelsea, Manchester United sau Tottenham, al cărui fan Andrei Silion – „Salas” pentru cunoscuți – a venit la podcast direct de la Londra.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
IERI LA 15:11
Luăm la rost și echipele de la mijlocul clasamentului, ne întrebăm cine va retrograda alături de Norwich, dar și dacă Leicester sau Chelsea vor rămâne pe poziții de Champions League.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
IERI LA 12:53
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24