Horia Matei de la Liverpool FC România i s-a alăturat lui Dan Dracea și Mihai Rotariu pentru a discuta despre programul plin care deja a început în Premier League odată cu luna decembrie.
Perioada aceea din an fie a început, fie stă să vină, în funcție de cum vezi lucrurile. Decembrie aduce în Premier League un maraton de meciuri, iar lucrurile au început cu etapa dublă din ultima săptămână. Ca de obicei, băieții au analizat tot ce trebuie, cu Dan Dracea revenit după o perioadă de absență la microfon, alături de Mihai Rotariu și un invitat special, Horia Matei de la Liverpool FC România.
S-a povestit la început despre weekendul special pe care fanii Liverpool l-au putut trăi alături de legenda clubului, John Barnes (cu care am realizat și un interviu exclusiv), la inițiativa excelentă a Eurosport. În București, suporterii și-au putut cunoaște unul din idoli, iar Horia a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Barnes, care a contribuit la un weekend foarte reușit.
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
ACUM 20 ORE
Apoi, rând pe rând, s-a trecut prin clasamentul actual al Premier League. Cu bune, cu rele, cu schimbări de antrenor, cu echipe care-și depășesc condiția, cu surprize neplăcute, cu șiruri de victorii sau șiruri de înfrângeri, povești sunt la tot pasul în campionatul Angliei.
Notă: Emisiunea a fost înregistrată înainte de ultimele două meciuri ale etapei a 15-a din Premier League. Cine-ar fi bănuit că Arsenal va pierde acasă cu Brighton și că Newcastle va învinge pe Sheffield în deplasare…
Premier League
Paul Ince îl face praf pe Jadon Sancho: "Nu te joci FIFA! Tu te-ai uitat la Giggs ce făcea?"
ACUM O ZI
Premier League
Haos în Premier League! Incredibil câți fotbaliști din Anglia s-au vaccinat
ACUM O ZI