În această perioadă în care absolut toți fotbaliștii se transferă la Inter, îndrăznim să vorbim despre modestia echipelor din Anglia și despre cumpătarea lor în materie de achiziții în luna ianuarie din anul 2020. O careu de grași ași s-a reunit în studioul Tanănana pentru etapa 73 a podcast-ului Tackle Show, în care s-au dezbătut transferurile din Premier League perfectate iarna asta și mai ales mutările care NU s-au făcut.
Iată întrebările esențiale, despre transferuri, la care au răspuns Dan Dracea, Mihai Ianoși, Mihai Rotariu și Vlad Bogos:
  • De ce nu va mai are nevoie Liverpool de transferuri iarna asta? Bonus: adevărul despre toate zvonurile cu Timo Werner.
  • Cum îl va înlocui Manchester City pe David Silva, aflat la ultimul sezon de fotbal în Anglia? Și care e poziția din teren pe care ar avea cea mai mare nevoie de întăriri echipa lui Guardiola?
  • Pierde Leicester vreun titular iarna asta?
  • Cine va fi concurentul sau rezerva lui Tammy Abraham la Chelsea?
  • De ce este obligată Manchester United să facă un transfer important în ianuarie?
  • Ce atacant va aduce Spurs în locul lui Kane, care este accidentat?
  • Ce fotbaliști de la Wolverhampton ar putea juca la echipe din Big 6?
  • De ce s-a supărat Steve Bruce pe un zvon de transfer apărut în presa din Anglia, despre singurul jucător pe care-l vinde Inter, în timp ce îi cumpără pe toți ceilalți?
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Ar mai fi câteva întrebări, dar mai bine dai play la Tackle Show aici sau oriunde asculți podcast-uri.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24