Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tammy Abraham ar putea fi primul jucător important care va pleca de la Chelsea în vară

Nicu Savin

Actualizat 17/04/2021 la 18:22 GMT+3

Thomas Tuchel a luat o decizie ciudată înainte de meciul cu Manchester City din sferturile de finală ale Cupei Angliei! Germanul nu l-a inclus în lot pe Tammy Abraham, semn că atacantul ar putea fi primul jucător important care se va despărți de formația londoneză la finalul sezonului.

Tammy Abraham und Co. wollen Rassismus keine Bühne geben

Credit imagine: SID

Tammy Abraham este golgheterul lui Chelsea în acest sezon, cu 12 goluri marcate în toate competițiile, dar atacantul crescut în academia londonezilor nu este pe placul lui Thomas Tuchel.
Abraham a jucat foarte puțin de când Tuchel a preluat-o pe Chelsea și sunt semne evidente că viitorul acestuia pe Stamford Bridge este periclitat. Deși a marcat 4 goluri în Cupa Angliei, fiind golgheterul competiției, vârful de 23 de ani nu a fost inclus în lot pentru meciul cu Manchester City din sferturile de finală.
Tammy Abraham of Chelsea during the Carabao Cup fourth round match between Tottenham Hotspur and Chelsea

Leicester, pe urmele lui Tammy Abraham!

Tammy Abraham mai are contract cu Chelsea până în 2023, iar londonezii vor lua în calcul eventuale oferte pe numele său la finalul acestei stagiuni. Chiar dacă Tuchel nu îl preferă în echipa sa, alte formații din Premier League se vor bate pentru un transfer, atacantul demonstrând în dese rânduri că are o valoare deosebită.
Potrivit renumitului jurnalist Fabrizio Romano, expert în mercato, Leicester se numără printre echipele interesate de serviciile lui Abraham. Campioana Angliei din 2016 este dispusă să demareze negocierile cu Chelsea, la vară.
Decizia lui Tuchel este totuși de înțeles. Germanul are mulți jucători de calitate în zona ofensivă, iar Chelsea este înscrisă în cursa pentru Erling Haaland, dar și Kun Aguero este pe lista londonezilor. În condițiile în care în vară va mai sosi încă un atacant de clasă pe Stamford Bridge, șansele lui Abraham de a juca ar scădea și mai mult, astfel că plecarea sa este iminentă.
Tammy Abraham a fost crescut de Chelsea și a evoluat sub formă de împrumut la Bristol, Swansea și Aston Villa, iar din 2019 a fost păstrat în lotul albaștrilor. În total, atacantul de origine nigeriană a jucat 80 de meciuri pentru Chelsea, marcând 30 de goluri și oferind 12 assist-uri. De asemenea, el are și 6 selecții la prima reprezentativă a Albionului, pentru care a marcat un gol.
Chelsea-Manchester City va fi în această seară, în direct și în exclusivitate pe eurosport 1 și Eurosport Player, începând cu ora 19:30.
Meciurile din FA Cup de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo