N-a fost să fie al șaptelea meci fără gol primit pentru Chelsea, dar cu siguranță Frank Lampard nu se va concentra prea mult pe asta. Elevii săi au obținut o victorie logică, dar necesară în fața lui Sheffield United.
Chiar dacă meciul părea să fie unul la mâna ”albaștrilor”, începutul de partidă nu a fost deloc unul ușor. Chiar dacă echipa lui Lampard a dominat ostilitățile în primele minute, Sheffield a lovit prima prin reușita superbă a lui McGoldrick, cel care a finalizat printr-un călcâi impecabil pentru a-l păcăli pe Edouard Mendy în minutul 9. Trei dintre cele patru goluri ale lui McGoldrick au fost împotriva lui Chelsea.
Astfel, după ce Mendy a primit pentru prima oară gol după 556 de minute, Chelsea s-a văzut nevoită să înceapă practic meciul de la 0-1. Londonezii n-au stat pe gânduri, au mărit intensitatea atacurilor iar recompensa a venit în minutul 23 când Tammy Abraham a semi-ratat un șut, însă mingea a fost destul de precisă pentru a-l învinge pe Ramsdale.
Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
ACUM 17 ORE

Chelsea - Sheffield United. Un nou meci excelent pentru echipa lui Lampard

Lampard părea totuși nemuțumit pe margine și i-a transmis lui Mason Mount că vrea un ritm mai rapid. Elevii săi s-au conformat iar în minutul 34 Ben Chilwell apare excelent la colțul lung și a finalizat perfect o centrare precisă de la Ziyech.
Ziyech a fost un pericol constant pe tot parcursul meciului iar marocanul este o unealtă excelentă împotriva unei echipei atât de compactă precum Sheffield: de multe ori, are nevoie de o singură atingere pentru a penetra defensiva adversă iar centrările și pasele sale au fost extraordinare în această seară.
Repriza a doua a fost dominată copios de Chelsea și după cum era și normal au urmat și alte goluri: Thiago Silva a profitat de o ieșire extrem de neinspirată a lui Ramsdale în minutul 77 în timp ce Timo Werner a fost la locul potrivit doar trei minute mai târziu pentru a face 4-1.
Așadar Chelsea continuă forma bună și obține o victorie convingătoare, în care echipa lui Frank Lampard a demonstrat că are capacitatea ofensivă pentru a fi una dintre cele mai bune echipe din Premier League. Poate că nu va fi neapărat o candidată la titlu în acest sezon, dar viitorul arată bine pentru Chelsea.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
25/09/2021 LA 11:55
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
25/09/2021 LA 09:31