N-a fost să fie al șaptelea meci fără gol primit pentru Chelsea, dar cu siguranță Frank Lampard nu se va concentra prea mult pe asta. Elevii săi au obținut o victorie logică, dar necesară în fața lui Sheffield United.
Chiar dacă meciul părea să fie unul la mâna ”albaștrilor”, începutul de partidă nu a fost deloc unul ușor. Chiar dacă echipa lui Lampard a dominat ostilitățile în primele minute, Sheffield a lovit prima prin reușita superbă a lui McGoldrick, cel care a finalizat printr-un călcâi impecabil pentru a-l păcăli pe Edouard Mendy în minutul 9. Trei dintre cele patru goluri ale lui McGoldrick au fost împotriva lui Chelsea.
Astfel, după ce Mendy a primit pentru prima oară gol după 556 de minute, Chelsea s-a văzut nevoită să înceapă practic meciul de la 0-1. Londonezii n-au stat pe gânduri, au mărit intensitatea atacurilor iar recompensa a venit în minutul 23 când Tammy Abraham a semi-ratat un șut, însă mingea a fost destul de precisă pentru a-l învinge pe Ramsdale.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21

Chelsea - Sheffield United. Un nou meci excelent pentru echipa lui Lampard

Lampard părea totuși nemuțumit pe margine și i-a transmis lui Mason Mount că vrea un ritm mai rapid. Elevii săi s-au conformat iar în minutul 34 Ben Chilwell apare excelent la colțul lung și a finalizat perfect o centrare precisă de la Ziyech.
Ziyech a fost un pericol constant pe tot parcursul meciului iar marocanul este o unealtă excelentă împotriva unei echipei atât de compactă precum Sheffield: de multe ori, are nevoie de o singură atingere pentru a penetra defensiva adversă iar centrările și pasele sale au fost extraordinare în această seară.
Repriza a doua a fost dominată copios de Chelsea și după cum era și normal au urmat și alte goluri: Thiago Silva a profitat de o ieșire extrem de neinspirată a lui Ramsdale în minutul 77 în timp ce Timo Werner a fost la locul potrivit doar trei minute mai târziu pentru a face 4-1.
Așadar Chelsea continuă forma bună și obține o victorie convingătoare, în care echipa lui Frank Lampard a demonstrat că are capacitatea ofensivă pentru a fi una dintre cele mai bune echipe din Premier League. Poate că nu va fi neapărat o candidată la titlu în acest sezon, dar viitorul arată bine pentru Chelsea.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52