Această încredere a putut fi observată în lobul spectaculos executat la perfecție de Tammy Abraham în minutul 17 pentru a deschide scorul dar și în șutul imparabil al lui Mount care a dublat avantajul lui Chelsea doar șapte minute mai târziu. Viitorul pare strălucit pentru Chelsea dacă ne uităm la acest start de sezon.
Lampard are și alte motive de bucurie: Hudson-Odoi a început primul lui meci ca titular la Southampton și a impresionat în sudul Angliei. Nu e de mirare că a fost dorit atât de intens de Bayern Munchen. Nu doar Hudson-Odoi a fost excelent – Fikayo Tomori a demonstrat de ce merită să fie la naționala Angliei și oferit siguranță apărării. Tomori este doar un puști dar maturitatea cu care citește jocul arată altceva.
Și seniorii și-au făcut treaba: Jorginho a oferit pase în stânga și în dreapta la mijloc iar Willian a fost excelent pe toată durata partidei și a creat practic golul înscris de Mount cu o atingere superbă a balonului.
Liga
Eden Hazard, tot mai nemulțumit de situația de la Real Madrid! Anunțul jurnaliștilor belgieni
IERI LA 14:11
Chelsea a urcat pe cinci la doar două puncte de Manchester City dar Lampard este în continuare nemulțumit pentru că echipa sa are un singur meci în care nu a primit gol. La 2-0, Southampton a înscris și a fost o perioadă în care gazdele chiar ar fi putut egala dacă Nathan Redmond nu rata o ocazie bună. Lampard vrea cu siguranță ca elevii săi să „omoare” meciul cu mai multă eficiență, dar deocamdată Stamford Bridge se bucură de o nouă victorie cu multe goluri.
Fotbal
Tuchel vrea să transfere la Chelsea un star de la Inter
16/01/2022 LA 15:33
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11