Golgheter în UEFA Champions League cu 7 goluri în 4 partide, la care se adaugă și cele 15 goluri în 12 partide în prima ligă din Austria, Erling Haland a devenit la doar 19 ani unul dintre cei mai căutați atacanți din lume
Manchester United este echipa cea mai insistentă, încercând să-l aducă încă din iarnă pe norvegian după ce inițial transferul era programat pentru vară.

Refuză United?

Liga
Real Madrid pregătește o lovitură pe piața de mercato! Pe cine vor ibericii să transfere în iarnă
06/09/2021 LA 13:45
Într-un interviu pentru Bild, tătăl lui Haland, Alf-Inge, a vorbit despre situația tânărului jucător și spus că un pas intermediar ar fi mai util înainte să meargă la un club mare.
Într-o zi, Erling vrea să joace în Premire League. Nu știu când va fi momentul. Suntem mai avansați decât planul făcut pentru carieră, însă (Premier League) este un campionat foarte dificil. Red Bull (Salzburg) a demonstrat în trecut că este un club cu picioarele pe pământ. Dacă vor să mai cumpere jucători în viitor, nu pot să pună prețuri exorbitante jucătorilor lor. Nu ar mai vrea nimeni atunci să meargă la ei.
Cei de la Bild susțin că Haland are o clauză de reziliere de 30 de milioane de euro care va deveni valabilă din 2020.

Eurosport aduce legendele aproape de fani. Legenda lui Liverpool, John Barnes, va sosi în România pe 30 noiembrie pentru o întâlnire cu fanii și va fi, de asemenea, la emisiunea Premier League Show.

Premier League
"Haaland va ajunge în Premier League!" Arsene Wenger, sigur de viitorul starului norvegian
03/09/2021 LA 10:55
Ligue 1
Dream Team PSG! Șeicii îl vor pe Haaland în locul lui Mbappe. Pretul? 175 de milioane!
28/08/2021 LA 05:27