Terry, care are acum 39 de ani, a ales să meargă la Chelsea pentru care a jucat ulterior 717 meciuri în toate competițiile și cu care a câștigat o multitudine de trofee. Însă la vârsta de 14 ani, Terry a avut de făcut o alegere care i-a definit cariera iar tatăl său, Edward, a fost atât de furios încât a refuzat să-și însoțească fiul pe teren pentru a semna contractul.
Terry mai jucase atunci la academia lui West Ham iar mai multe cluburi din Premier League erau interesate, printre care Manchester United și Arsenal. După ce a ales Chelsea însă, el a observat că decizia sa nu a fost susținută de familie. Fundașul participase chiar la antrenamente timp de două săptămâni pe Old Trafford.
”Am avut de ales întrebare Arsenal, Chelsea și Manchester United și ca să fiu sincer fiecare dintre aceste echipe a încercat din greu să mă convingă. Dar când am ajuns la Chelsea, știam că e ce trebuie. Știu că sună bizar. Tatăl meu nu a vrut niciodată să merg la Chelsea. De fapt, chiar a refuzat să meargă pe teren cu mine când a trebuit să semnez contractul”, a povestit Terry pentru podcastul Footballers Guide to Football.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
IERI LA 15:11

Tatăl lui John Terry a refuzat să semneze contractul cu Chelsea

”Eu sunt în tunel, jucătorii intră pe teren și eu aștept în tunel. Glen Hoddle trece pe lângă mine și tata mi-a spus: ”Nu o să semnezi pentru clubul ăsta, ar trebui să mergem la Manchester United”, a afirmat Terry.
”Din nou, eu mă gândeam: ”100% voi semna aici, dacă nu vii cu mine, eu o să mă duc să semnez”, povestește Terry. ”Aveam nevoie de un părinte, așa că am rugat-o pe mama să vină cu mine. Tata era nervos pe ea și îi spunea să nu meargă. Este o poză cu mama și Graham Rix semnând contractul meu, dar tata a refuzat”, a precizat el.
”Noaptea care trebuia să fie una dintre cele mai frumoase din viața mea s-a dovedit a fi una foarte grea pentru un copil de 14 ani, ca să fiu sincer. Dar eu am știut și am iubit Chelsea din momentul în care am ajuns la stadion, încă iubesc acest club și urmăresc toate meciurile”, a declarat Terry.
https://i.eurosport.com/2020/06/14/2832789.png
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
IERI LA 12:53
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24