Manchester United a deschis scorul, în minutul 36, prin golul marcat de Marcus Rashford, care a fructificat o pasă a lui James și a împins balonul în poarta lui Alisson. Liverpool a cerut fault la Origi, în faza premergătoare, dar VAR-ul nu a făcut altceva decât să valideze reușita gazdelor. Într-un final Liverpool a egalat, în minutul 85, când Adam Lallana a ajuns la centrarea trimisă de Andrew Robertson în interiorul careului.
La final, Jurgen Klopp a vorbit pe larg despre faza golului lui United și a punctat că decizia luată de cei din cabina VAR a fost de neînțeles.
"Au înscris un gol care ne-a arătat că sunt probleme cu VAR-ul. Domnul Atkinson a lăsat jocul să continue, sunt sigur că a procedat bine, pentru că urma să apeleze la VAR. Dar apoi a venit tehnologia video și ne-a spus că Origi nu a fost faultat. Am încercat să îi calmez pe toți de pe banca lui Liverpool pentru că eram convins că golul va fi anulat. Și nu a fost. E o problemă", a spus Klopp, pentru ca apoi să vadă și jumătatea plină a paharului: "Trebuie să jucăm mai bine, dar acum trebuie să ne mulțumim și cu punctul luat. Acest punct e mult mai bun decât dacă fi plecat învinși de pe Old Trafford. Totul a fost împotriva noastră, dar totuși nu am pierdut".
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11

Manchester United - Liverpool 1-1 | Klopp, nemulțumit de anti-jocul adversarei

A fost a 5-a partidă pe Old Trafford pentru Klopp, care nu a reușit încă să o învingă pe United în deplasare. Ole Gunnar Solskjaer e singurul manager pe care Jurgen Klopp l-a întâlnit în mai multe meciuri și pe care nu a reușit să îl învingă (două remize).
În consecință, tehnicianul german a fost extrem de nemulțumit, mai ales că avea șansa să intre în istorie: dacă învingea azi, Liverpool egala recordul all-time de victorii la rând în Premier League, deținut de Manchester City (18 succese, în perioada august-decembrie 2017).
"Toți au o astfel de tactică împotriva noastră. E greu când o echipă se apără tot meciul și cealaltă încearcă să o desfacă. Dar am încercat să ne facem jocul nostru. De când am venit în Anglia, United a interpretat aceeași partitură de fiecare dată când am întâlnit-o. Nu e vorba de o critică, ci de o realitate", a mai spus Klopp.
În clasamentul din Premier League, Liverpool este lider, cu 25 de puncte, iar Manchester United ocupă poziția 13, cu 10 puncte.
În următoarea etapă, Liverpool va înfrunta Tottenham, pe teren propriu, iar Manchester United se va deplasa la Norwich.

Premier League se vede în exclusivitate în România pe Eurosport 1!

Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cristiano Ronaldo, cu gândul la barajul de calificare la CM din Qatar! "Va fi o bătălie frumoasă"
14/01/2022 LA 17:44