Compania responsabilă cu testarea jucătorilor din Premier League pentru coronavirus a încercat să liniștească apele după ce a fost dezvăluit că rezultatele nu sunt 100% sigure.
Prenetics, o companie de biotehnologie din Hong Kong, este cea care va efectua câte aproximativ 1600 de teste pe săptămână pe perioada revenirii fotbalului.

Probleme cu testarea

Premier League
Imagini sinistre din barajul din promovare în Premier League. Un fan l-a făcut K.O. pe Billy Sharp
ACUM 4 ORE
Șeful executiv al celor de la Prenetics, Avi Lasarow, le-a confirmat celor de la Daily Mail că testele au o acuratețe de 98.8%, la fel ca cele folosite de autoritățile medicale din Marea Britanie.
Astfel, la fiecare 800 de teste, o medie de 10 teste poate să returneze un fals negativ sau pozitiv. "Dacă testezi mostrele de 2 ori la interval scurt, desigur că acuratețea e mai mare" insistă însă Lasarow.
Conform testelor celor de la Prenetics, șansele ca o persoană să aibă un fals pozitiv sau negativ de 2 ori în aceeași săptămână este de 1 din 7.000. O altă problemă legată de testarea jucătorilor este că rezultatul vine în 48 de ore, ceea ce înseamnă că o persoană infectată ar putea să răspândească virusul neștiind că îl are.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Klopp, uluit de "Ferrariul din garaj". Germanul, genial: "E o crimă că nu îl bag mai des!"
ACUM 4 ORE
Premier League
Mbappe, răspunsul lui Liverpool la transferul lui Haaland? Anunțul făcut de Jurgen Klopp
IERI LA 08:22