Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ten Hag îi vrea pe Kane, Declan Rice sau Darwin Nunez, la United, dar are un buget garantat de...24 milioane €

Cristian Mihală

Publicat 14/04/2022 la 11:28 GMT+3

Erik Ten Hag și-a dat acordul de principiu să preia Manchester United, dar necalificarea în Champions League ar urma să constituie o mare problemă pentru bugetul de transferuri al clubului. Antrenorului olandez i s-a promis libertate totală pe piața de mercato, însă momentan oficialii clubului nu pot să îi garanteze acest lucru.

Ten Hag, Ajax coach

Credit imagine: EFE

Se anunță o revoluție totală la Manchester United, în vară. Paul Pogba, Jesse Lingard, Edinson Cavani, Juan Mata, Tahith Chong și Lee Grant vor pleca sigur, aceștia fiind la final de contract. Lor li se vor mai adăuga cel puțin alți 6 fotbaliști: Anthony Martial, Donny van de Beek, Dean Henderson, Phil Jones, Axel Tuanzebe și Eric Bailly vor toți să părăsească clubul, nemulțumiți că nu joacă. Probabil Dean Henderson va fi păstrat, existând deja semnale că tânărul goalkeeper va fi varianta numărul unu pentru poarta lui United în era "Ten Hag", în ciuda formei din acest sezon a lui De Gea.
Din plecările de jucători probabil că United își va rotunji bugetul, însă în acest moment, dacă echipa nu prinde Champions League (și șansele să o facă sunt minime), Ten Hag - probabilul viitor antrenor - are garantat un buget de doar 20 de milioane de lire (24 de milioane de euro), anunță Daily Mail.
CITEȘTE ȘI:

Ambiții mari pentru Ten Hag, bani puțini pentru United

Practic, nimic, în contextul în care sursa citată anunță că planul antrenorului olandez era unul extrem de ambițios, pe lista sa fiind nume mari din fotbalul european. Pentru a-l convinge să accepte postul, conducerea lui United i-a promis "buget nelimitat", dar e foarte probabil ca, odată ajuns pe Old Trafford, antrenorul lui Ajax să se confrunte cu o realitate total diferită.
Pe lista lui Ten Hag se află îndeosebi mijlocași și atacanți, Harry Kane și Darwin Nunez fiind principalele ținte pentru ofensivă. Declan Rice (West Ham), Kalvin Phillips (Leeds), Ruben Neves (Wolves), Yves Bissouma (Brighton), Sergej Milinkovic-Savic (Lazio) și Aurelien Tchouameni (Monaco) sunt candidați să întărească mijlocul, dar, evident, niciunul nu poate fi adus, dacă bugetul de transferuri va fi doar de 24 de milioane de euro.
Manchester United, care e la 6 puncte de locul 4, ocupat de Tottenham, joacă sâmbătă, în Premier League, pe teren propriu, cu Norwich. Partida va putea fi urmărită în direct pe Eurosport 1, de la ora 17:00.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo