Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

The Independent: Liverpool, marea favorită să îl transfere pe Jadon Sancho. Ce au decis nemții

Cristian Mihală

Publicat 05/02/2021 la 19:55 GMT+2

Jadon Sancho va fi unul dintre protagoniștii perioadei de mercato din vară. Dortmund a scăzut din prețul dorit pentru atacantul de bandă dreaptă, iar Liverpool și Bayern vor încerca să îl transfere.

BVB-Stars Erling Braut Haaland und Jadon Sancho

Credit imagine: Getty Images

În vară, Manchester United a înaintat mai multe oferte Borussiei Dortmund pentru Jadon Sancho, dar toate au fost refuzate de șefii echipei germane. Conform Sky Sports, ultima sumă oferită de "diavoli" a fost de 100 de milioane de €, dar, așa cum anunțase președintele Borussiei la acea vreme, englezul nu va pleca de la Dortmund pentru mai puțin de 110 milioane de €.
Între timp, situația s-a schimbat. Sancho a avut o toamnă teribilă la Dortmund, abia odată cu venirea lui 2021 evoluțiile sale îmbunătățindu-se simțitor. În plus, clubul german trece prin problemele financiare mari, generate de pandemie, astfel că Bild susține că Dortmund a scăzut din pretențiile avute pentru fotbalist. Conducerea s-ar mulțumi acum cu "doar" 88 de milioane de euro, în vară.
The Independent a preluat informația și a făcut demersuri pentru a afla dacă United ar fi interesată să îl achiziționeze pe jucător, după noile coordonate. Se pare că trupa de pe Old Trafford a renunțat pentru moment la acest plan, în schimb jurnaliștii sursei citate au aflat că Liverpool e extrem de interesată să îl transfere, în vară.

Liverpool, favorită să îl transfere pe Jadon Sancho

Campioana Angliei a văzut în acest sezon ce înseamnă să nu aibă un lot complet, accidentările și lipsa de formă a unor fotbaliști din avanposturi scoțând-o aproape complet din lupta pentru titlu. Jadon Sancho devine astfel o prioritate, mai ales că nu se știe sigur dacă Mo Salah și Sadio Mane vor continua pe Anfield.
Dacă United nu mai e interesată de tânărul englez, Liverpool ar putea să aibă o contracandidată serioasă în Bayern. Potrivit sursei citate, bavarezii cochetează cu ideea unei oferte, dar multe vor depinde de aducerea lui Upamecano. În contextul în care Alaba pleacă, fundașul central al lui Leipzig devine o necesitate și va fi greu ca "Regina Europei" să efectueze două transferuri de anvergură în aceeași fereastră de mercato.
În sezonul trecut, Sancho a fost unul dintre cei mai buni jucători ai "galben-negrilor", înscriind 20 de goluri și dând 20 de pase decisive în cele 44 de meciuri jucate în toate competițiile.
Până la a ști sigur dacă îl poate transfera pe Jadon Sancho, Liverpool se pregătește de marele derby cu Manchester City, ultima șansă ca trupa lui Klopp să mai rămână în cărți pentru cucerirea campionatului. Marele duel de pe Anfield se joacă duminică, de la 18:30, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo