Manchester United e într-o continuă campanie de achiziţii, dorind să construiască o echipă competitivă, care să fie în stare să se lupte de la egal la egal cu Liverpool şi Manchester City. În vara anului trecut, pe Old Trafford au ajuns pentru sume impresionante Harry Maguire, Dan James şi Aaron Wan-Bissaka, iar în această iarnă oficialii par să fi dat lovitura cu Bruno Fernandes, judecând după prestaţiile portughezului de până acum.
Dar Ed Woodward nu se va opri aici. Conform The Telegraph, oficialii lui United au demarat negocierile cu Dortmund pentru transferul lui Jadon Sancho. Englezul a marcat 12 goluri și a reușit 13 assist-uri în acest sezon și a devenit unul dintre cele mai promițătoare talente din Europa.

Sancho şi-a dat acordul să se transfere

Premier League
Casemiro, prima reacție după plecarea lui Ronaldo de la United! "Sper să nu-i meargă bine"
ACUM 5 ORE
Sancho a semnat recent un nou contract cu Dortmund ce nu are clauză de reziliere și este valabil până în vara lui 2022. Cei de la Dortmund au decis să-l păstreze pe Sancho cel puțin până la vară deoarece nu ar avea timp suficient pentru a-i găsi un înlocuitor pe măsură în această iarnă. Jadon Sancho este evaluat, conform studiului celor de la CIES Football Observatory, la 168 de milioane de euro. Mutarea nu se va produce pe o sumă atât de mare, însă se estimează că United e dispusă să cheltuie aproximativ 115 milioane de euro pentru transfer. Dacă această sumă va fi cea reală, jucătorul de bandă se va transforma în cel mai scump jucător din istoria Premier League.
Englezii mai notează că United a bătut deja palma cu reprezentanţii jucătorului, iar salariul acestuia va fi unul pe măsură, 230.000 de euro/săptămână. Suma de 12 milioane de euro/an îl va transforma pe Sancho în al doilea cel mai bine plătit jucător de la United, la egalitate cu Rashford (lider este Pogba). Cel mai bine plătit jucător din Premier League rămâne Kevin De Bruyne, căruia City îi virează în cont anual (cu tot cu primele de obiectiv) nu mai puţin de 19 milioane de euro.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
Cine e Cody Gakpo, golgheterul Olandei la CM! Ce club a început negocierile pentru transferul său
IERI LA 10:58
La Liga
Ronaldo, dispus să renunțe la o sumă uriașă pentru a reveni la Real! Anunțul jurnaliștilor spanioli
IERI LA 10:34