Theodor Corbeanu a impresionat la echipa de tineret a lui Wolves în ultima perioadă, motiv pentru care Nuno Espirito Santo a decis să-i ofere încredere și să-l includă în lotul pentru partida cu Burnley.
Născut la Burlington (Canada), jucătorul de 18 ani are și cetățenie română. Corbeanu a ajuns la academia lui Wolves în 2018 și evoluează pe postul de atacant de bandă dreapta. Theodor a reușit să înscrie o "dublă" în urmă cu două etape în Premier League 2, în meciul câștigat de Wolves U23 în fața lui West Brom U23, scor 4-2.
Per total, Corbeanu a marcat 4 goluri în noul sezon, reușind să ofere și un assist.
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
IERI LA 05:48

Theodor Corbeanu, inclus în premieră în lotul lui Wolves, la un meci din Premier League

Evoluțiile sale consistente de la echipa de tineret l-au convins pe Nuno Espirito Santo. Corbeanu se antrenează de câteva luni alături de seniorii lui Wolves, iar în această seară a fost inclus pentru prima oară în lotul "lupilor" la un meci din Premier League.
"Este atletic, înalt, bun în jocul aerian, bun din punct de vedere defensiv şi cu calitatea de a dribla adversarii şi de a marca! Poate să tragă, să pasese, e bun cu ambele picioare... ar puţin din toate! Theo poate fi orice îşi doreşte să fie", spunea recent James Collins, antrenorul lui Wolves U23.

Theodor Corbeanu nu va mai reprezenta România! Jucătorul lui Wolves a ales Canada

Corbeanu a bifat 13 apariții pentru naționalele U17 și U16 ale României, pentru care a marcat două goluri. În cele din urmă, atacantul a hotărât să nu mai răspundă convocărilor primite din partea "tricolorilor", ci să reprezinte Canada, țara în care s-a născut:
"Am reprezentat România la nivel de tineret. Nu am făcut-o pentru Canada, fiindcă nu am fost selectat pentru echipa U15. Aşa că mi-am spus că vreau să joc fotbal internaţional, pentru că asta făceau cei mai talentaţi jucători. Am contactat România, mi-au spus că mă cunosc şi că mă urmăresc. Le-am trimis câteva clipuri cu mine şi am început să vorbim. Am primit o convocare împotriva Irlandei şi am debutat în septembrie 2017
Am ales Canada acum, după câţiva ani, pentru că am simţit că este un lucru corect în acest moment, deoarece are o generaţie foarte promiţătoare de jucători. Mai ales cu toată emoţia de a găzdui Cupa Mondială din 2026. Am crezut că pot face parte din această aventură. Asta m-a motivat şi m-a inspirat. Mi-am dorit întotdeauna să joc pentru Canada, dar aşa cum am spus, cu câţiva ani în urmă nu am fost selectat", a spus Theodor Corbeanu, în această toamnă.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Maddison, gol senzațional, după una din fazele sezonului. Reușita, anulată de VAR pentru un offside

Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11