În cele din urmă, "cormoranii" n-au fost de acord să plătească suma de 30 milioane de euro cerută de campioana Germaniei, anunță jurnaliștii englezi de la The Guardian.
Contractul lui Alcantara expiră vara viitoare, iar Liverpool ar putea să-l aducă gratuit în luna ianuarie. Oficialii de pe Anfield au încercat să-l transfere încă din această vară pentru a-și extinde lotul, însă germanii n-au vrut să reducă suma cerută inițial.
În prezent, Bayern Munchen se pregătește de meciul cu Lyon, din semifinalele UEFA Champions League, programat mâine (ora 22:00) și transmis livetext pe Eurosport.ro. Bavarezii au întrerupt negocierile până la finalul campaniei europene, însă șansele ca aceștia să reducă, în cele din urmă, prețul cerut pentru mijlocașul spaniol sunt minime.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11

Liverpool nu va plăti suma de transfer pentru Alcantara, mijlocașul lui Bayern Munchen

Alcantara își dorește să ajungă la Liverpool sub comanda lui Jurgen Klopp, un manager pe care îl admiră enorm, dar acest lucru se va putea întâmpla abia în iarnă. Asta în cazul în care nu va intra pe fir vreun club dispus să achite suma de transfer a ibericului.
Cumpărat de la Barcelona în 2013, Thiago Alcantara a bifat 233 de apariții pentru Bayern Munchen, reușind să înscrie 31 de goluri și să ofere 37 de pase decisive. Mijlocașul spaniol a fost integralist în victoria zdrobitoare a bavarezilor în fața Barcelonei, scor 8-2, în sferturile UEFA Champions League.
Liverpool a bifat deja primul transfer al verii. "Cormoranii" l-au cumpărat pe Kostas Tsimikas de la Olympiacos, în schimbul sumei de 13 milioane de euro.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24