Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Până la urmă pleci la Liverpool?". Răspunsul tranșant al lui Thiago, la ultima conferință

Cosmin Cioboata

Actualizat 05/09/2020 la 20:39 GMT+3

Thiago Alcantara a vorbit despre viitorul său, înaintea meciului dintre Spania și Ucraina, din Liga Națiunilor (mâine, ora 21:45). Mijlocașul lui Bayern Munchen a dezvăluit că n-a spus nimănui că vrea să plece de la campioana Germaniei, în ciuda zvonurilor că ar fi dorit intens la Liverpool.

Thiago Alcántara (Selección española)

Credit imagine: Getty Images

În ultima vreme, în presa internațională au apărut numeroase informații conform cărora Thiago s-ar afla foarte aproape de transferul pe Anfield. Zvonurile au fost întărite considerabil chiar de antrenorul lui Bayern, Hans Flick, precum și de CEO-ul Karl Heinz-Rummenigge. Aceștia au declarat luna trecută că internaționalul spaniol vrea să plece de la formația bavareză.
"Thiago ne-a spus că vrea să înceapă o aventură nouă. Dacă un club va veni cu o ofertă, vom începe negocierile. Eu cred că va pleca. Decizia deja a fost luată.", au spus cei doi oficiali ai lui Bayern în urmă cu puțin timp.
Totuși, toate discuțiile au fost negate la ultima conferință de presă la care a participat Thiago. Întrebat dacă până la urmă va lua în considerare o ofertă din partea lui Liverpool, mijlocașul a oferit o reacție tranșantă, acuzând zvonurile și declarațiile din jurul său.
"Nu am spus nimănui că vreau să plec. În fiecare an se scrie despre mine că plec la alt club. Pentru mine, viitorul înseamnă meciul următor și nu am nimic mai mult de adăugat. Nici nu mă interesează aceste discuții. Mă concentrez doar pe ziua de mâine.", a reacționat acid Thiago Alcantara.

Alcantara, de 7 ori campion în Bundesliga, cu Bayern Munchen

Thiago se află de 7 ani la Bayern Munchen, echipă alături de care a cucerit toate trofeele posibile în sezonul precedent: Liga Campionilor, titlul în Bundesliga și Cupa Germaniei.
De-a lungul timpului, Thiago a bifat 235 de apariții pentru Bayern, reușind să înscrie 31 de goluri, să ofere 37 de assist-uri și să cucerească 16 trofee, printre care se numără 7 titluri în Bundesliga.
În cazul în care o echipă va dori să-l transfere pe mijlocașul spaniol, aceasta va trebui să achite o sumă de aproximativ 30 milioane de euro.
picture

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo