În ultima vreme, în presa internațională au apărut numeroase informații conform cărora Thiago s-ar afla foarte aproape de transferul pe Anfield. Zvonurile au fost întărite considerabil chiar de antrenorul lui Bayern, Hans Flick, precum și de CEO-ul Karl Heinz-Rummenigge. Aceștia au declarat luna trecută că internaționalul spaniol vrea să plece de la formația bavareză.
"Thiago ne-a spus că vrea să înceapă o aventură nouă. Dacă un club va veni cu o ofertă, vom începe negocierile. Eu cred că va pleca. Decizia deja a fost luată.", au spus cei doi oficiali ai lui Bayern în urmă cu puțin timp.
Totuși, toate discuțiile au fost negate la ultima conferință de presă la care a participat Thiago. Întrebat dacă până la urmă va lua în considerare o ofertă din partea lui Liverpool, mijlocașul a oferit o reacție tranșantă, acuzând zvonurile și declarațiile din jurul său.
Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
ACUM 8 ORE
"Nu am spus nimănui că vreau să plec. În fiecare an se scrie despre mine că plec la alt club. Pentru mine, viitorul înseamnă meciul următor și nu am nimic mai mult de adăugat. Nici nu mă interesează aceste discuții. Mă concentrez doar pe ziua de mâine.", a reacționat acid Thiago Alcantara.

Alcantara, de 7 ori campion în Bundesliga, cu Bayern Munchen

Thiago se află de 7 ani la Bayern Munchen, echipă alături de care a cucerit toate trofeele posibile în sezonul precedent: Liga Campionilor, titlul în Bundesliga și Cupa Germaniei.
De-a lungul timpului, Thiago a bifat 235 de apariții pentru Bayern, reușind să înscrie 31 de goluri, să ofere 37 de assist-uri și să cucerească 16 trofee, printre care se numără 7 titluri în Bundesliga.
În cazul în care o echipă va dori să-l transfere pe mijlocașul spaniol, aceasta va trebui să achite o sumă de aproximativ 30 milioane de euro.

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
ACUM 15 ORE
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
25/05/2022 LA 10:38