Thiago Alcantara le-a promis oficialilor lui Bayern că nu vor fi probleme pentru semnarea unei noi înțelegeri, actualul contract urmând să expire vara următoare. Doar că Liverpool l-a contactat pe agentul mijlocașului spaniol de 29 de ani, transmițându-i că Jurgen Klopp îl vrea neapărat la Liverpool. Germanul îl vede piesa lipsă dintr-un mecansim aproape perfect, iar ibericul s-a declarat încântat de perspectiva de a semna cu noua campioană a Angliei.
Ca atare, când șefii bavarezilor au venit cu noul contract, Thiago a dat înapoi, iar curând lucrurile au devenit clare: Alcantara vrea la Liverpool și aștepta iarna viitoare, pentru a intra în ultimele șase luni de contract și a semna liber.

Preț de dumping pentru transferul lui Thiago Alcantara la Liverpool

Premier League
Jurgen Klopp vrea să dea lovitura vara viitoare! Ce super fotbalist își dorește la Liverpool
ACUM 14 ORE
Bayern a înțeles că sunt șanse mari să îl piardă pe fotbalist gratis, astfel că negocierile dintre germani și Liverpool au început încă de acum, pentru un transfer cu efect imediat. Evident, Klopp și-l dorește cât mai repede, iar "cormoranii" sunt dispuși să facă un efort suplimentar pentru a-l avea pe jucător la dispoziție de la începutul noii stagiuni.
Conform sport.es, lucrurile dintre Liverpool și fotbalist sunt clare, acesta fiind de acord cu salariul și dându-și acordul pentru transfer, iar în prezent cele două cluburi discută pe seama sumei de transfer. Bayern a cerut 35 de milioane de euro, o sumă extrem de mică având în vedere valoarea jucătorului. Situația e de așa natură încât nemții nu își permit să vină cu pretenții exagerate, lucru pe care la rândul lor i l-au transmis lui City în cazul transferului lui Sane.
Conducerea de pe Anfield a înțeles că Bayern cere un preț corect și pare dispusă să aloce această sumă pentru mutare, doar că în prezent se discută despre o eșalonare a plății, astfel încât suma să ajungă în conturile campioanei din Bundesliga în mai multe tranșe. Judecând după cât de repede s-au mișcat lucrurile și după prețul fixat de Bayern pentru Thiago Alcantara, foarte probabil părțile vor bate palma foarte curând, iar mutarea va fi oficializată.
Cât timp am fost în Germania, l-am admirat mereu pe Thiago Alcantara. E adevărat că nu am avut sub comandă mulți spanioli, dar asta pentru că Dortmund nu avea la momentul respectiv forța financiară de a-i cumpăra. L-am antrenat pe Gonzaol Castro, dar el e doar pe jumătate spaniol. Un jucător excepțional, apropo | Jurgen Klopp
https://i.eurosport.com/2020/07/03/2843118.jpg
Premier League
Klopp, întrebat dacă e bucuros că Ronaldo a ajuns la Manchester United. Răspunsul germanului
IERI LA 08:21
Fotbal
Gest uriaș făcut de Harvey Elliott pentru un puști de pe patul de spital. Care e starea jucătorului
13/09/2021 LA 09:38