Articol scris de Romeo Ene
Thiago s-a luptat cu accidentările mai multe luni, iar Klopp nu s-a putut baza pe serviciile sale în Premier League atât cât și-ar fi dorit. Paul Scholes crede că spaniolul ar fi mai potrivit pentru stilul de joc al lui United decât cel al lui Liverpool. De asemenea, e de părere că un sistem cu 3 jucători la mijloc nu îl avantajează pe Thiago.
Legenda de pe Old Trafford îl urmăreşte cu interes pe Alcantara de când a venit a semnat cu ''The Reds'', vara trecută, venind de la Bayern. Thiago a primit numeroase critici din cauza faptului că nu a adus impactul dorit în echipa lui Klopp, aşa cum se aşteptau mulţi, iar Scholes crede că jucătorul este folosit pe un post incorect.
Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
28/11/2022 LA 14:38

''NU PARE UN JUCĂTOR PE STILUL LUI KLOPP''

''Modul în care Liverpool joacă cu cei 3 la mijlocul terenului nu cred că îl avantajează din cauza picioarelor, astfel rolul de mijlocaş central, de închizător, i s-ar potrivi mai bine.''
''Odată ce te afli într-o poziţie mai depărtată faţă de cei 3, este foarte dificil de ocolit terenul, el nu este acel tip de jucător. El trebuie doar să fie aşezat la centrul terenului, să controleze lucrurile, să pună în valoare anumiţi jucători, el la asta se pricepe. Mă întreb dacă doar acest stil de joc al lui Liverpool i se potriveşte jucătorului.''
https://i.eurosport.com/2020/09/24/2892857.jpg
''Nu pare un jucător pe stilul lui Klopp, nu-i aşa? Te gândeşti la mijlocaşii de lângă el, precum şi la oamenii din atac. Totul este prea rapid pentru el.'', a declarat Scholes, potrivit Dailymail.

''S-AR ADAPTA MULT MAI BINE LA MANCHESTER UNITED''

''Cred că s-ar adapta mult mai bine la Manchester United. O echipă împărţită în două, cu un mijloc echilibrat, cu un jucător care să coordoneze fiecare balon, unul defensiv foarte bun, puternic.''
''Nu o văd pe Liverpool să mai controleze partidele, jocul lor nu le mai permite asta. Mijlocaşii nu au acea energie necesară pentru a împinge jocul în jumătatea adversă.'', a adăugat Scholes.

KLOPP ÎL APĂRĂ PE THIAGO

Thiago nu a fost niciodată perceput ca un jucător care să marcheze multe goluri, dar internaţionalul spaniol nu a reuşit niciun assist în acest sezon. După ce a suferit o accidentare urâtă în primul derby al sezonului cu Everton, de anul trecut, au trecut mai multe luni până a reuşit să-şi revină din punct de vedere fizic.
Klopp a răspuns recent criticilor aduse mijlocaşului său: ''A venit târziu, transferul s-a realizat destul de greu, apoi a fost infectat cu Covid, iar după s-a accidentat. Totuşi, a trebuit să se adapteze la o echipă nouă, la o echipă care nu avea chiar puţine probleme.''
''Am fost nevoiţi să reconstruim echipa cam la fiecare 3 zile din cauza problemelor din apărare, a accidentărilor, suspendărilor etc. Thiago a fost doar ghinionist. Dar a făcut câteva jocuri excepţionale şi a avut momente foarte bune pe teren, este respectat de echipă pentru ceea ce face.'', a declarat Klopp, potrivit Skysports.
https://i.eurosport.com/2020/12/24/2961294.jpg
''Este doar o opinie generală a publicului. Ei cred că Liverpool nu mai are rezultate din cauza lui. Pur şi simplu nu au dreptate. Toată lumea are nevoie de timp pentru a se adapta. Bayern are un stil diferit de joc, într-un campionat diferit, iar ei au dominat Bundesliga tot sezonul.''
''Deci, totul este diferit. Dar, slavă Domnului, suntem cu toţii suficient de inteligenţi pentru a judeca situaţia lui în mod cinstit. Thiago poate oferi un fotbal mai bun, într-adevăr, dar cu toţii pot mai mult de atât.'' a concluzionat Klopp.
Liverpool se pregătește de marele derby cu Chelsea, care va avea loc joi, de la 22:15, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/03/01/3004176.jpg
Fotbal
Reacția amuzantă a lui Guardiola când a aflat data duelului cu Liverpool din optimile Carabao Cup
11/11/2022 LA 17:14
Premier League
Klopp a dezvăluit "una dintre cele mai mari greșeli din viața sa". Ce transfer a ratat neamțul
09/11/2022 LA 16:02