Brazilianul de 36 de ani a ajuns pe Stamford Bridge în vară și a adus calm și siguranță într-o defensivă cu mari probleme. Acum Silva a dezvăluit că i-a fost greu din punct de vedere fizic să se adapteze la fotbalul englez.
”După ultimele două meciuri, am avut dureri de cap teribile pentru că sunt dueluri aeriene non stop și un ritm foarte ridicat”, a declarat Silva, cel care în acest moment se află alături de lotul Braziliei.
”Trebuie să ne reinventăm constant. Pierdem jucători din cauza infectărilor cu COVID-19 iar alții se accidentează pentru că jucăm multe meciuri. Nu suntem mașinării”, a adăugat brazilianul.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
ACUM 10 ORE

Thiago Silva, nemulțumit de programul aglomerat

”Am văzut studii recent care arată că este mai probabil să ne accidentăm dacă jucăm la fiecare trei zile de patru sau cinci ori la rând. Este foarte îngrijorător”, consideră Thiago Silva.
Declarațiile sale vin în contextul în care Premier League a anunțat că nu se va reveni la regula cu cinci schimbări, o decizie care vine în contradicție cu cerințele unor antrenori precum Jurgen Klopp și Pep Guardiola, cei care au avut mari probleme cu accidentările în noul sezon.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53