Brazilianul de 36 de ani a ajuns pe Stamford Bridge în vară și a adus calm și siguranță într-o defensivă cu mari probleme. Acum Silva a dezvăluit că i-a fost greu din punct de vedere fizic să se adapteze la fotbalul englez.
”După ultimele două meciuri, am avut dureri de cap teribile pentru că sunt dueluri aeriene non stop și un ritm foarte ridicat”, a declarat Silva, cel care în acest moment se află alături de lotul Braziliei.
”Trebuie să ne reinventăm constant. Pierdem jucători din cauza infectărilor cu COVID-19 iar alții se accidentează pentru că jucăm multe meciuri. Nu suntem mașinării”, a adăugat brazilianul.
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
ACUM 4 ORE

Thiago Silva, nemulțumit de programul aglomerat

”Am văzut studii recent care arată că este mai probabil să ne accidentăm dacă jucăm la fiecare trei zile de patru sau cinci ori la rând. Este foarte îngrijorător”, consideră Thiago Silva.
Declarațiile sale vin în contextul în care Premier League a anunțat că nu se va reveni la regula cu cinci schimbări, o decizie care vine în contradicție cu cerințele unor antrenori precum Jurgen Klopp și Pep Guardiola, cei care au avut mari probleme cu accidentările în noul sezon.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
ACUM 6 ORE
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
ACUM 7 ORE