”Știu că multă lumea vrea să afle noi detalii despre asta. Da, este adevărat. Daniel este un fan Arsenal, nu a spus asta pentru imagine. Este fan Arsenal de mult timp. Deja i-a contactat pe cei din familia Kroenke și are fondurile necesare pentru o ofertă bună”, a declarat Henry pentru Sky Sports.
Acum ei trebuie să analizeze această ofertă. Multă lume a cerut ca patronii să plece. Încercăm să oferim o soluție prin care am implica și fanii, am aduce ADN-ul clubului înapoi
”Trebuie să aibă loc o discuție, el i-a contactat deja. Va fi un proces lung și deloc ușor. Dar vreau să subliniez că Daniel nu va renunța, va fi mereu acolo”, a adăugat Henry.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
”Știm ce vrem să facem, mai întâi vrem să ne asigurăm că putem să preluăm clubul, important este ca ei să ne asculte. El ne-a abordat și noi l-am ascultat. Am știut de la început că el vrea să implice suporterii, chiar ne-am întâlnit cu una dintre organizațiile fanilor lui Arsenal și le-am spus ce vrem să facem. Vrem să îi aducem înapoi în consiliul de administrație, să participe la întâlniri, trebuie să aducem înapo ADN-ul clubului”, a afirmat francezul.

Ce a declarat Daniel Ek

”Sunt fan Arsenal de la opt ani. Arsenal este echipa mea. Iubesc clubul și fanii”, a declarat Ek pentru CNBC.
MI SE PARE CĂ ESTE O OPORTUNITATE EXTRAORDINARĂ PENTRU A ADUCE O VIZIUNE LA CLUB CARE VA READUCE GLORIA DE ALTĂDATĂ.
”Sunt foarte serios și am strâns deja fondurile pentru asta așa că le voi face o ofertă foarte convingătoare patronilor. Sper să mă asculte”, a precizat el.
Fanii lui Arsenal s-au săturat de managementul defectuos al lui Stan Kroenke, omul care a preluat în totalitate conducerea clubului în 2018. Înscrierea în Super Ligă a fost picătura care a umplut paharul suporterilor "tunari". Aceștia s-au adunat în număr mare în fața stadionului Emirates, înaintea meciului cu Everton, și au protestat împotriva lui Kroenke.
Suporterii londonezi îi cer lui Kroenke să vândă clubul, iar în acest context Daniel Ek pare a avea susținerea fanilor tunari.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52