Thierry Henry, tehnicianul echipei canadiene Montreal Impact, a oferit de curând un interviu pentru Canal Plus și a vorbit despre sezonul senzațional pe care-l are Liverpool anul acesta în Premier League. Echipa antrenată de Jurgen Klopp este liderul actual din campionatul Angliei, cu un avans de 19 puncte față de următoarea clasată, Manchester City.
Intensitatea, ritmul pe care le ai în Premier League sunt foarte înalte. Când te uiți la meciurile lui Liverpool e dificil, doar privindu-i obosești. Se mișcă atât de rapid. Când mergi la Manchester City, chiar înainte de a te documenta, există presiune. Dacă controlezi mingea, deja ai lângă tine trei adversari. Intensitatea din Premier League este imensă.

Thierry Henry, despre Arsenal

Ligue 1
Thierry Henry a comentat refuzul lui Messi de a da mâna cu Pochettino! De ce nu e surprins francezul
20/09/2021 LA 18:15
Era deja dificil înainte ca Arsene să plece. Era deja greu. Am înțeles asta când am trecut de această baricadă, a antrenorilor, sunt lucruri pe care le-am auzit și am înțeles. Însă nu pot vorbi despre situația de acolo fiind că nu știu nimic, nu înțeleg. Am decis să nu mă bag în astfel de subiecte.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Arsenal Londra, nume uriaș al fotbalului englez sau echipă de mijlocul clasamentului?
24/08/2021 LA 08:41
Ligue 1
Avertismentul lui Henry pentru Pochettino după transferul lui Messi la Paris! "E cel mai important"
17/08/2021 LA 07:34