articol de Romeo Ene
Trupa lui Arteta a reuşit să întoarcă scorul, după ce Lamela marcase pentru Spurs. În acest context, Thierry Henry, legendă pe Emirates, a comentat evoluţia lui Arsenal din meciul cu Tottenham, dar şi parcursul din acest sezon.
HENRY, ÎNCÂNTAT DE PRESTAŢIA LUI ARSENAL
Premier League
Arsenal, transfer de 140 de milioane € pentru un titlu istoric. Înlocuitor pentru accidentatul Jesus
IERI LA 06:36
Henry a fost extrem de impresionat de modul în care ''Tunarii'' au evoluat cu Spurs. Francezul consideră că Arsenal are o echipă capabilă să câştige împotriva oricărei formaţii din Premier League, dar este de părere că au nevoie de constanţă în rezultate pozitive pentru a urca în clasament.
După victoria cu Tottenham, Arsenal se află în continuare în spatele trupei lui Mourinho, la 4 puncte. Tottenham este pe 8, în timp ce Arsenal a rămas pe locul 10.
Henry consideră că Mikel Arteta, managerul lui Arsenal, are totul sub control, iar clubul merge într-o direcţie corectă. Chiar şi aşa, Arsenal are nevoie de consecvenţă în joc.

FINALA FA CUP DIN SEZONUL TRECUT, DECISIVĂ PENTRU RĂMÂNEREA LUI ARTETA LA ARSENAL

În timpul unei transmisii live la Sky Sports, Henry a fost rugat să vorbească despre fostul său club, Arsenal şi consideră că Arteta şi-a asigurat continuitatea pe banca ''tunarilor'' după ce a învins-o pe Chelsea în finala FA Cup din sezonul trecut. ''Cred că Mikel a câştigat ceva timp pe banca lui Arsenal după finala FA Cup de anul trecut. Modul în care au câştigat-o, echipa împotriva căreia au câştigat-o, i-au atras simpatia fanilor, a conducerii, pentru că Arsenal a rămas cu ceva la finalul sezonului.''
''Ceea ce lipsește acum este coerența, uneori urmăresc primele reprize ale meciurilor lui Arsenal şi am impresia că nu pot câştiga. Ei încep să joace un fotbal foarte bun în momentul în care sunt conduşi şi trebuie să revină, atunci te întrebi: ''wow, de ce nu au început aşa?''. S-a văzut duminică faptul că şi-au dorit victoria, iar Tottenham le-a facilitat acest lucru. Văd progrese în joc, iar acum Mikel trebuie să lucreze la constanţă.'', a declarat Henry la Sky Sports.

POT ÎNVINGE ORICE ECHIPĂ

''Sunt convins că pot învinge orice echipă din Premier League. Cred că Mikel are o echipă bună, s-a văzut duminică. Îmi place felul în care a reuşit să-i organizeze din punct de vedere tactic. Dacă te uiţi la poziţiile celor 3 jucători de atac, aceştia şi-au îndeplinit bine rolurile. Intensitatea era foarte mare, dorinţa de a câştiga jocul era acolo, se simţea. Dacă joacă în felul în care au făcut-o duminică, atunci pot câştiga împotriva oricărei echipe din campionat.''
Deşi Henry consideră că s-au făcut progrese, Henry oferă o realitate nefericită suporterilor lui Arsenal: ''Cred că au o echipă bună, dacă poate fi mai bine? Da. Dacă s-au făcut progrese? Am zis că da. Dar clasamentul nu minte. Ei sunt încă în spatele lui Tottenham, dar şi în spatele multor echipe. Este un proces care sper că va exploda în curând, dar trebuie să existe o constanţă în rezultate.'', a mai spus Henry la Sky Sport.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Cupa Mondială FIFA
Gabriel Jesus a fost operat după accidentarea de la Mondial! Mesajul superb primit de la Ronaldo
07/12/2022 LA 20:02
Cupa Mondială FIFA
Japonezul care nu mai vrea să audă de fotbal după eliminarea de la Cupa Mondială! "Îmi trebuie timp"
06/12/2022 LA 14:09