Chelsea se pregătește pentru returul sferturilor de finală cu Porto după ce clubul din Londra a învins cu 2-0 în Portugalia săptămâna trecută. Mason Mount și Ben Chilwell au înscris golurile pentru echipa lui Tuchel.
Vorbind înainte de meci, antrenorul german a discutat despre jucătorii pe care se va baza să protejeze echipa, lăudând astfel atitudinea elevilor săi.
”Sincer să vă spun, nu vreți să fiți într-o luptă cu Antonio Rudiger, Kovacic și Azpilicueta. Din punctul meu de vedere, nimeni n-ar vrea să se lupte cu ei, pentru că ei sunt pregătiți să se lupte și este în natura lor să arate asta pe teren și să protejeze echipa”, a declarat Tuchel.
Premier League
Chelsea - Tottenham | Își ia Conte revanșa pentru eliminarea din FA Cup?
ACUM 18 ORE
”Ne putem baza mereu pe ei. Pentru mine, când eram jucător și aveam meciuri mari și simțeam tensiunea iar când te uiți în jur este important să ai un coleg care te face să te simți confortabil, să vezi pe cine te poți baza”, a adăugat germanul.

Thomas Tuchel, despre spiritul de echipă de la Chelsea

”Simt că băieții noștri sunt foarte confortabili când se uită în jur și văd că au pe cine se baza. Nimeni nu se simte singur acolo, ne ajutăm unul pe altul, primim ajutor și de pe bancă”, a declarat Tuchel.
”Vom face tot ce putem pentru cel mai bun deznodământ. Avem 90 de minute să ne luptăm și să atingem un obiectiv mare”, consideră Tuchel.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Premier League
Who’s better | Kepa vs Lloris, duelul etapei cu numărul 23 din Premier League
21/01/2022 LA 05:34