Karl-Heinz Rummenigge, președintele lui Bayern Munchen, a recunoscut că formația bavareză se confruntă cu dificultăți financiare, care vor îngreuna atât aducerea de jucători, cât și păstrearea unora care se îndreaptă spre finalul contractului.
Este și cazul lui Niklas Sule, fundașul central de 25 de ani, care mai are contract cu Bayern doar până în 2022 și până acum nu a primit o ofertă de prelungire. Aceasta va veni la finalul acestui sezon conform spuselor lui Rummenigge, dar e posibil să nu fie pe placul jucătorului, care ar pueta fi ademenit cu un salariu mai mare în Premier League.
Chelsea este cea mai interesată echipă de fundașul german, care este pe placul lui Thomas Tuchel. În acest moment, londonezii au în lot 4 fundași centrali: Kurt Zouma, Antonio Rudiger, Andreas Christensen și Thiago Silva, dar managerul german vrea întăriri în centrul defensivei, mai ales că Thiago Silva are 36 de ani și se apropie de finalul carierei.
Liga Campionilor UEFA
Bayern, cel mai bun start din istorie în Champions League. Cum arată cotele la câștigarea trofeului
ACUM 9 ORE
Niklas Sule ar fi o soluție ideală, pentru că ar putea fi cumpărat în vară cu un preț sub valoarea sa, iar evoluțiile sale din ultimul timp de la Bayern îl recomandă pentru a face față și în Premier League.
https://i.eurosport.com/2020/12/11/2953290.jpg

Karl-Heinz Rummenigge: "Vrem jucătorii buni ai naționalei Germaniei la Bayern"

Bayern Munchen va încerca pe toate căile să își păstreze nucleul de jucători cu care a reușit să obțină performanțe extraordinare în ultima vreme, dar președintele bavarezilor a anunțat că acest lucru se va întâmpla doar în anumite condiții.
"Vrem jucătorii buni ai naționalei Germaniei la FC Bayern. Niklas are încă un an de contract. Vom purta discuții și vom vedea unde vor conduce. Vom privi totul serios și calm până în vară. Pandemia de Covid-19 a provocat, de asemenea, daune financiare lui FC Bayern. Dacă găsim o soluție, vom fi bucuroși să-i prelungim contractul, dar acest lucru va fi posibil doar în anumite condiții.", a spus Karl-Heinz Rummenigge pentru ZDF, citat de Daily Sport.
Bayern l-a pierdut deja pe David Alaba, care va părăsi în vară clubul și va semna liber de contract cu o altă echipă. Motivele pentru care austriacul nu va continua pe Allianz Arena sunt tot de ordin financiar, ofertele bavarezilor fiind sub nivelul așteptărilor fotbalistului.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/02/19/2998270.jpg
Premier League
Probleme mari pentru Tuchel. Lukaku și Werner s-au rupt și Chelsea nu are vreun atacant în lot
ACUM 10 ORE
Premier League
Thomas Tuchel detonează bomba la Chelsea: "Discutăm despre Haaland în mod regulat, îl urmărim!"
IERI LA 12:23