Tuchel a reușit doar un egal în primul său meci la cârma echipei, o remiză albă acasă cu Wolves. Chelsea se află pe locul opt în Premier League dar germanul a promis că va lucra la detalii și va crea o echipă împotriva căruia nimeni nu vrea să joace.
Când vii la Chelsea ca jucător sau ca manager, vii cu așteptarea să te lupți pentru trofee. Asta înseamnă Premier League, Champions League și toate cupele. Este absolut clar
”În același timp, trebuie să fim realiști. Sunt multe echipe între noi și locul patru și multe puncte. Cel mai important este să nu ne pierdem concentrarea și să lucrăm la detalii în fiecare zi iar punctele vor veni”, a adăugat el.
Premier League
Cavani vrea să plece de la Manchester United la vară! Viitoarea destinație a uruguayanului
ACUM 6 ORE

Rezumatul partidei Chelsea - Wolves 0-0. Tuchel, debut neconvingător

Promisiunile lui Thomas Tuchel după primul meci la Chelsea

”Acesta este doar începutul. Ne vom concentra pe atuurile noastre și pe calitățile noastre și vom construi o echipă împotriva căreia nimeni nu vrea să joace. Eu trebuie să fac asta cât mai curând posibil. Am fost mulțumit de meciul cu Wolves”, a declarat germanul.
Thomas Tuchel a condus o singură sesiune de antrenament înaintea meciului cu Wolves, dar a lăudat jucătorii și staff-ul pentru atitudine.
”16 recuperări în treimea adversă demonstrează o intensitate și energie uimitoare. Meciul s-a jucat în jumătatea adversă. Am închis contraatacurile foarte bine. Ne-am creat jumătăți de ocazie și cu fiecare minut care trecea, din ce în ce mai multe ocazii. Am fost bine organizați și curajoși, am jucat ca o echipă”, a declarat Tuchel.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Tuchel, pus sub presiune de un fost manager la Chelsea: "Nu văd o echipă mai bună în Premier League"
ACUM 12 ORE
Premier League
Jose Mourinho, ironie fină la adresa criticilor, după ce Tottenham a atins o bornă impresionantă
ACUM 15 ORE