Tuchel a reușit doar un egal în primul său meci la cârma echipei, o remiză albă acasă cu Wolves. Chelsea se află pe locul opt în Premier League dar germanul a promis că va lucra la detalii și va crea o echipă împotriva căruia nimeni nu vrea să joace.
Când vii la Chelsea ca jucător sau ca manager, vii cu așteptarea să te lupți pentru trofee. Asta înseamnă Premier League, Champions League și toate cupele. Este absolut clar
”În același timp, trebuie să fim realiști. Sunt multe echipe între noi și locul patru și multe puncte. Cel mai important este să nu ne pierdem concentrarea și să lucrăm la detalii în fiecare zi iar punctele vor veni”, a adăugat el.
Premier League
Newcastle, transfer șocant: plătește 80 de milioane€ pentru un jucător care în 2019 costa 7 milioane
22/10/2021 LA 11:08

Rezumatul partidei Chelsea - Wolves 0-0. Tuchel, debut neconvingător

Promisiunile lui Thomas Tuchel după primul meci la Chelsea

”Acesta este doar începutul. Ne vom concentra pe atuurile noastre și pe calitățile noastre și vom construi o echipă împotriva căreia nimeni nu vrea să joace. Eu trebuie să fac asta cât mai curând posibil. Am fost mulțumit de meciul cu Wolves”, a declarat germanul.
Thomas Tuchel a condus o singură sesiune de antrenament înaintea meciului cu Wolves, dar a lăudat jucătorii și staff-ul pentru atitudine.
”16 recuperări în treimea adversă demonstrează o intensitate și energie uimitoare. Meciul s-a jucat în jumătatea adversă. Am închis contraatacurile foarte bine. Ne-am creat jumătăți de ocazie și cu fiecare minut care trecea, din ce în ce mai multe ocazii. Am fost bine organizați și curajoși, am jucat ca o echipă”, a declarat Tuchel.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Primele antrenamente ale lui Salah în Europa. "Am crezut că are un frate geamăn și l-a trimis pe el"
22/10/2021 LA 09:09
Premier League
Gerrard a răspuns în 11 cuvinte interesului lui Newcastle pentru el
22/10/2021 LA 08:09