Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Timo Werner a dezvăluit cum a reușit Lampard să-l convingă să aleagă Chelsea și nu Liverpool

Irina Aldea

Publicat 29/06/2020 la 17:00 GMT+3

Chelsea a anunțat săptămânile trecute că a ajuns la un acord cu Timo Werner, iar germanul a dezvăluit cum a reușit Lampard să-l convingă să vină pe Stamford Bridge în loc de Anfield.

Timo Werner a dezvăluit cum a reușit Lampard să-l convingă să aleagă Chelsea și nu Liverpool

Credit imagine: Eurosport

Chelsea a anunţat de curând că a ajuns la un acord cu RB Leipzig pentru Timo Werner, jucătorul în vârstă de 24 de ani urmând să devină fotbalist al grupării londoneze la începutul lunii iulie. Golgheterul lui RB Leipzig a luat hotărârea de a pleca în Premier League imediat ce se încheie sezonul din Bundesliga, astfel că atacantul german se lipsește de restul partidelor din Champions League, programate în august.
Contractul lui Werner cu Chelsea va fi valabil cinci ani, iar valoarea transferului ar fi de aproximativ 50 de milioane de euro. Timo Werner este unul dintre cei mai căutați atacanți din Europa, de el fiind interesate cluburi importante precum Bayern Munchen, Chelsea, Manchester United sau Liverpool.
Internaționalul german a marcat 34 de goluri în toate competițiile pentru Leipzig în acest sezon iar plecarea sa va fi o lovitură importantă pentru club. Werner joacă la Leipzig din 2016, atunci când a fost transferat în schimbul a 14 milioane de euro de la VfB Stuttgart. Pentru naţionala Germaniei, Werner a marcat 11 goluri în 29 de meciuri.

Cum l-a convins Lampard pe Werner să aleagă Chelsea în loc de Liverpool

Fiind considerat într-un timp ca și transferat pe Anfield, Timo Werner a dezvăluit că a ales în final Chelsea datorită impresiei pe care i-a făcut-o antrenorul echipei de pe Stamford Bridge, Frank Lampard. Acesta din urmă i-ar fi cerut sfatul fostului portar Petr Cech cu privire la atacantul german născut la Stuttgart.
Frank Lampard a dezvăluit cum a câștigat Chelsea cursa pentru semnătura lui Timo Werner
Discuțiile pe care le-am purtat cu cei de la Chelsea au fost atât de bune încât i-am ales pe ei. Frank Lampard mai ales a fost de partea mea și a vrut cu orice preț să înțeleg că dacă aleg Chelsea mă voi simți la fel de confortabil cum am făcut-o la Leipzig. Mi-a spus cât de mult își dorește să merg acolo și cât de mult crede în mine.Bineînțeles că este greu să renunț la ce am avut la Leipzig pentru atâtția ani, dar nu poți evolua decât dacă faci pasul în față – Timo Werner, pentru Sky Sports

Liverpool, campioana Premier League 2019/2020

Liverpool a ajuns la titlul cu numărul 19 printr-un asalt încontinuu, aproape fără pauză, asupra celorlalte echipe. Dominația echipei din acest sezon nu poate fi contestată de nimeni. Nici măcar pandemia de coronavirus nu i-a putut opri. Dacă aștepți 30 de ani pentru un titlu, ar fi bine să fie unul convingător. Iar acesta este cu siguranță unul convingător. Probabil printre cele mai dominante echipe din istoria Premier League.
Pentru Liverpool este primul titlu după 30 de ani, echipa triumfând anterior ultima dată în Premier League în 1990. Liverpool a câştigat campionatul englez în 1901, 1906, 1922, 1923, 1947, 1964, 1966, 1973, 1976, 1977, 1979, 1980, 1982, 1983, 1984, 1986, 1988, 1990 şi 2020. Cu şapte etape înainte de finalul sezonului, Liverpool are 86 de puncte, în timp ce Manchester City are 63 şi nu mai poate devansa liderul. La partida de la Londra, pentru Chelsea au înscris Pulisic ’36 şii Willian ’78 (penalti), în timp ce pentru City a marcat De Bruyne ’55. În minutul 77, de la Manchester City a fost eliminat Fernandinho.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo