Unul dintre cei mai vânați atacanți din Europa, Timo Werner a ales încă din iunie să vină în Premier League. Nu la Liverpool, acolo unde Klopp îl voia de anul trecut, ci la Chelsea, formație care e pe punctul să renască.
Germanul a semnat un contract cu gruparea de pe Stamford Bridge valabil până în iunie 2025, iar Chelsea le-a plătit 52 de milioane de euro celor de la RB Leipzig.
Frank Lampard l-a impresionat deja pe vârful neamț, care a dezvăluit că tehnicianul i-a explicat în detaliu cum Chelsea va domina din nou cel mai puternic campionat al lumii, chiar dacă pe hârtie ecartul față de Liverpool și City pare în continuare destul de mare.
Premier League
Lampard, dezamăgit de arbitraj după înfrângerea de pe Anfield! Echipa sa, în pericol de retrogradare
25/04/2022 LA 10:11
"Lampard e un tehnician cu care se lucrează perfect. Mi-a plăcut că a discutat mult cu mine și mi-a împărtășit planurile de viitor. Mi-a zis cum putem, în opinia lui, să ne luptăm de la egal la egal cu Manchester City și Liverpool. Cred că Chelsea e un club uriaș și cred că putem să atingem acest obiectiv", a spus Werner pentru siteul clubului.

Werner s-a acomodat perfect cu Chelsea și Londra

Pentru mulți, șocul venirii la Londra, un oraș uriaș și cosmopolit, este foarte mare, iar adaptarea dificilă. Nu este cazul lui Werner, care a mărturisit că se simte "ca acasă" în uriașa metropolă.
"Apartamentul în care stau e grozav, mă simt foarte fericit și am descoperit Londra, care e un oraș minunat. Cred că e unul dintre cele mai frumoase orașe din lume, sunt extrem de bucuros că mă aflu aici. Înțeleg limba foarte bine, unii oameni vorbesc mai lent, astfel încât să pot înțelege exact ce îmi comunică. În primele zile a fost puțin mai greu, pentru că nu mai vorbisem engleza de la școală, dar adaptarea nu a fost nici pe departe așa de grea cum îmi imaginam", a mai spus atacantul german.
Werner este în acest moment la naționala Germaniei, pentru fereastra internațională generată de partidele din Liga Națiunilor, însă se va întoarce la Londra săptămâna viitoare.
De pe 12 septembrie, Premier League se întoarce în direct pe Eurosport, iar meciul lui Chelsea va fi transmis de postul nostru luni, 14, septembrie, de la ora 22:00. "Albaștrii" se deplasează la Brigton, pentru o confruntare ce se vrea încălzirea pentru marele duel cu Liverpool, din runda a doua. Chelsea - Liverpool va fi în direct pe Eurosport duminică, 20 septembrie, de la ora 18:30.
Fotbal
Top 15 fotbaliști ale căror cote de piață au scăzut cel mai mult de la începutul acestui sezon
20/04/2022 LA 06:52
Premier League
Chelsea, gata să-și asume o pierdere financiară pentru a scăpa de Werner! La ce club e dorit neamțul
30/03/2022 LA 11:18