Timo Werner nu își mai urmărește actualul club pe rețelele de socializare după ce RB Leipzig a folosit un clip cu el pe Twitter prin care au râs de prima înfrângere a lui Liverpool din actualul sezon de Premier League, 0-3 pe terenul celor de la Watford.
Cei de la Leipzig au reacționat la postarea prin care Liverpool a anunțat rezultatul final cu un clip înregistrat cu Timo Werner în care acesta părea surprins de ceea ce vedea pe telefon, un clip, desigur, înregistrat.
Un alt cont de Twitter, LFC Fans Corner a răspuns la acel mesaj cu "acesta este cel mai ciudat anunț de transfer pe care l-am văzut vreodată". La care Leipzig a răspuns cu un nou GIF în care Werner își dă o palmă peste frunte.
Cupa Mondială FIFA
Primul "11" al accidentaților care lipsesc de la Campionatul Mondial! Unde ar ajunge această echipă?
15/11/2022 LA 17:03
Dacă povestea părea să se încheie aici, urmarea este și mai amuzantă: Werner nu își mai urmărește pe rețelele de socializare actualul club! Atacantul german are 22.000 de fani pe internet și a decis să nu mai urmărească niciun alt cont!
Werner are 27 de goluri în 34 de partide în acest sezon, însp trece printr-o perioadă mai slabă, reușind un singur gol în ultimele 6 partide.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
Heung-Min Son a fost operat cu succes și va fi apt pentru Campionatul Mondial din Qatar
05/11/2022 LA 14:34
Cupa Mondială FIFA
Starurile care ratează Mondialul din Qatar din cauza accidentărilor ar putea forma un 11 de vis
04/11/2022 LA 15:43