Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Timo Werner își toarnă cenușă în cap: ”Poate dacă marcam mai mult, rămânea Lampard!”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 28/02/2021 la 18:01 GMT+2

Timo Werner a recunoscut că seceta sa de goluri ar fi putut să fie un factor în plecarea lui Frank Lampard de la Chelsea.

Timo Werner spielt seit Sommer 2020 für den FC Chelsea

Credit imagine: Getty Images

După un început bun pe Stamford Bridge, internaționalul german a început să marcheze din ce în ce mai rar și a avut o perioadă de două luni fără niciun gol. Werner a oprit seceta cu un gol împotriva celor de la Morecambe în Cupa Angliei pe 10 ianuarie, însă doar două săptămâni mai târziu Frank Lampard a fost dat afară și înlocuit cu Thomas Tuchel.
Werner a ratat mai multe ocazii mari în perioada în care nu a marcat iar acest lucru a părut să îl afecteze din punct de vedere psihic. Germanul a recunoscut că ar fi putut să finalizeze mai bine.

Timo Werner, despre plecarea lui Lampard

”Când vii aici să joci ca atacant și să fii omul care marchează golurile, normal că m-am simțit vinovat că am ratat multe ocazii. Față de antrenor, față de club și față de mine pentru că vreau să înscriu mereu cât pot de mult”, a declarat Werner pentru Sky Sports.
Dacă aș fi marcat patru sau cinci goluri mai mult, poate că vechiul antrenor încă ar fi aici pentru că am fi câștigat cu două sau trei meciuri mai mult, dar nu trebuie să ne uităm în trecut pentru că mai avem multe meciuri
Numărul de goluri marcate de Werner nu a crescut dintr-odată, însă el a început să înscrie din nou sub comanda lui Tuchel.
”Este un nou început pentru toată lumea. Și pentru mine pentru că am ratat multe ocazii și am pierdut multe puncte, totul a mers bine până acum”, a afirmat el.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo