După un început bun pe Stamford Bridge, internaționalul german a început să marcheze din ce în ce mai rar și a avut o perioadă de două luni fără niciun gol. Werner a oprit seceta cu un gol împotriva celor de la Morecambe în Cupa Angliei pe 10 ianuarie, însă doar două săptămâni mai târziu Frank Lampard a fost dat afară și înlocuit cu Thomas Tuchel.
Werner a ratat mai multe ocazii mari în perioada în care nu a marcat iar acest lucru a părut să îl afecteze din punct de vedere psihic. Germanul a recunoscut că ar fi putut să finalizeze mai bine.
Premier League
Jamie Carragher, mesaj dur după ce Liverpool a anunțat oficial că ia parte la Super Liga Europei
ACUM 3 ORE

Timo Werner, despre plecarea lui Lampard

”Când vii aici să joci ca atacant și să fii omul care marchează golurile, normal că m-am simțit vinovat că am ratat multe ocazii. Față de antrenor, față de club și față de mine pentru că vreau să înscriu mereu cât pot de mult”, a declarat Werner pentru Sky Sports.
Dacă aș fi marcat patru sau cinci goluri mai mult, poate că vechiul antrenor încă ar fi aici pentru că am fi câștigat cu două sau trei meciuri mai mult, dar nu trebuie să ne uităm în trecut pentru că mai avem multe meciuri
Numărul de goluri marcate de Werner nu a crescut dintr-odată, însă el a început să înscrie din nou sub comanda lui Tuchel.
”Este un nou început pentru toată lumea. Și pentru mine pentru că am ratat multe ocazii și am pierdut multe puncte, totul a mers bine până acum”, a afirmat el.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
The Telegraph: Liverpool, adio FIFA și UEFA. Clubul a anunțat oficial participarea la Super Ligă
ACUM 4 ORE
Premier League
Neville s-a dezlănțuit când a auzit că Liverpool și United vor să participe în European Super League
ACUM 14 ORE