Timo Werner a marcat doar 4 goluri în cele 13 etape scurse până acum din acest sezon de Premier League. Așteptările din partea sa erau mult mai mari și multă lume se întrabă deja dacă transferul său a fost sau nu unul inspirat.
Atacantul a admis că simte o oarecare presiune din cauza prețului care s-a plătit în schimbul său (50 de milioane de €), dar este convins că știe să absoarbă această presiune și randamentul său va crește în următoarea perioadă.
"Contează cât de mult ai costat. Este întotdeauna un pic de presiune când ajungi într-un club nou, dar cred că mă descurc foarte bine. Nu este ceva nou.Presiunea este puțin mai mare decât în ​​anii precedenți, dar cred că fotbaliștii buni sunt cei mai buni sub presiune și acesta este planul meu, mă descurc foarte bine sub presiune.", a declarat Werner, citat de Sky Sports.
Fotbal
Top 15 fotbaliști ale căror cote de piață au scăzut cel mai mult de la începutul acestui sezon
20/04/2022 LA 06:52

Timo Werner: Premier League este diferit de Bundesliga

De asemenea, Werner a recunoscut că încă se luptă să se adapteze rigorilor fotbalului englez: "Premier League este puțin diferit față de vechea mea ligă (n.r. Bundesliga). Este mai dur decât am crezut. Contactele de aici sunt mai dure decât în ​​Germania. Mă așteptam oarecum la asta, dar parcă nu chiar așa."
Werner nu a reușit să marcheze în ultimele 8 partide. După părerea atacantului, programul foarte încărcat ar putea fi unul dintre motivele pentru care se întâmplă acest lucru: Timo Werner: "Începutul a fost foarte bun, dar acum,după multe jocuri, mă lupt puțin. Cred că este greu când joci la fiecare trei zile ... iar sâmbătă să o faci împotriva unor echipe care se pot odihni toată săptămâna. Este dificil să fii cel mai bun din fiecare joc, dar este foarte plăcut să joci în Premier League."
Werner are ocazia să pună capăt seriei de 8 meciuri fără gol marcat chiar în această seară, când Chelsea o întâlnește pe Stamford Bridge pe West Ham United, în etapa a 14-a din Premier League. Partida va începe la ora 22:00 și va putea fi urmărită în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Chelsea, gata să-și asume o pierdere financiară pentru a scăpa de Werner! La ce club e dorit neamțul
30/03/2022 LA 11:18
Premier League
Mutu, "cea mai proastă afacere" a lui Abramovich la Chelsea! Cum arată topul transferurilor ratate
05/03/2022 LA 07:12