Toate meciurile din Premier League și ligile inferioare se vor juca cu porțile închise după ce Liverpool și toate celelalte regiuni din Tier 2 au fost mutate în Tier 3 de către guvernul britanic.
Liverpool și Everton erau singurele cluburi din Premier League care puteau găzdui până la 2.000 de fani la meciurile lor însă noile măsuri ale guvernului vor închide porțile și pe Goodison și Anfield.
Conform noilor reglementări, nicio echipă din Premier League nu se mai află într-o zonă care ar permite prezența fanilor.
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
17/09/2021 LA 14:53

Coronavirusul face ravagii în Anglia

Anglia este acum cel mai mare focar de Covid al Europei. Tulpina modificată a virusului, care conform specialiștilor este cu 70% mai contagioasă, face ravagii în Anglia.
Partidele din toate ligile profesioniste engleze au fost afectate și se pare că mai multe meciuri din turul 3 al Cupei Angliei, care urmează să se dispute în al doilea weekend din ianuarie, vor fi amânate.
În Premier League, au fost deja amânate trei partide din cauza coronavirusului, cea mai recentă fiind Tottenham - Fulham.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
17/09/2021 LA 13:20
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
17/09/2021 LA 12:31