Tony Adams nu s-a ferit niciodată să-și critice fostul club atunci când a considerat că acesta merge pe căi greșite, iar legenda "tunarilor" le-a transmis noi critici conducătorilor clubului de pe Emirates.
Adams consideră că aducerea lui Willian a fost o eroare foarte mare și s-a referit în mod direct la directorul sportiv, Edu: "De ce l-ai adus pe Willian la echipă? Dacă ai făcut-o doar pentru că are experiență, nu este în regulă și nu vei ajunge niciunde cu asta. Am criticat de mai multe ori politica de transferuri. Edu este lipsit de experiență și se bazează pe agenți pentru a-i aduce jucători. Dintr-o dată s-a trezit cu Wilian și Cedric, jucători care au același agent."
Willian a ajuns liber de contract la Arsenal înaintea acestui sezon, dar evoluțiile brazilianului au fost sub așteptări. În cele 15 meciuri jucate în Premier League, fostul jucător de la Chelsea a dat doar 3 pase de gol și în general prestațiile sale au tras echipa în jos.
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
ACUM 14 ORE
https://i.eurosport.com/2020/08/14/2864231.jpg

Tony Adams: "Nu mai cumpărați astfel de jucători"

Tony Adams i-a îndemnat pe cei responsabili cu transferurile să le acorde mai mult credit tinerilor proveniți din academie, fiind convins că echipa poate fi îmbunătățită cu aceștia, neavând nevoie de transferurile unor jucători lipsiți de motivație.
"Nu mai cumpărați astfel de jucători! Avem atât de mulți copii care vin din urmă. Dacă există posturi deficitare, nu te duci să-l iei pe Wilian și să-i oferi 3 ani de contract. Aceasta este o direcție greșită.", a declarat Tony Adams, citat de Daily Sport.
https://i.eurosport.com/2017/04/10/2060556.jpg
Tony Adams a jucat toată cariera la Arsenal, fiind unul dintre cei mai importanți oameni din istoria clubului. În cei 19 ani petrecuți în tricoul "tunarilor" (1983-2002), Adams a cucerit o mulțime de trofee, printre care și 4 titluri în Premier League.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Arsenal, cel mai neașteptat transfer! Arteta a confirmat: "Suntem în discuții cu el"
IERI LA 15:20
Premier League
Klopp cumpără de la Real Madrid! 35 de milioane € pentru transferul iernii în Europa
09/09/2021 LA 09:03