10. Manchester City

Blue Moon a fost creat în 1934 de Richard Rodgers și Lorenz Hart însă pe parcursul timpului acest cântec a fost făcut faimos de nume precum Elvis Presley sau Frank Sinatra. Melodia a fost însușită de Manchester City iar la toate meciurile de pe Etihad scorul este scris pe tabelă peste un fundal cu, bineînțeles, o lună albastră. Nu e de mirare așadar că și fanii echipei lui Guardiola au preluat cântecul și l-au adaptat pentru peluze.
Premier League
"Balonul de Aur 2021, o insultă pentru Salah!". Englezii nu pricep cum Mo a putut termina sub CR7
30/11/2021 LA 10:30

9. Arsenal

Continuăm cu seria adaptărilor iar de această dată ajungem la Johnny Cash. ”You are my sunshine” s-a transformat în ”You are my Arsenal, my only Arsenal” și a devenit un cântec de referință dar și o declarație de dragoste a fanilor lui Arsenal.

8. Tottenham

Oh When The Spurs Go Marchin In e probabil unul dintre cele mai cunoscute cântece din peluzele engleze iar fanii lui Tottenham beneficiază acum și de acustica unui stadion ultra modern pentru ca totul să sune perfect.

7. Chelsea

Carefree, wherever you may be - Fii fără grijă oriunde ai fi! Probabil cântecul cel mai relaxat dintre toate, fanii lui Chelsea vor cânta indiferent de rezultat, din pură pasiune pentru echipă și fotbal.

6. Manchester United

Take me home country roads s-a transformat în Take me home United road iar West Virgina în Old Trafford într-un cântec care celebrează sentimentul de apartenență al fanilor diavolilor: Old Trafford și Manchester United sunt ”acasă” pentru ei.

5. Allez allez allez - Liverpool

”Am cucerit Europa întreagă” cântă fanii cormoranilor într-o piesă care răsună pe stadioanele din întrreaga lume, cu versurile modificate pentru fiecare echipă în parte bineînțeles.

4. Leicester

Jamie Vardy is having a party! Acest cântec a luat cu adevărat avânt în sezonul magic care a adus titlul pe King Power Stadium pentru Leicester.

3. Crystal Palace

Fanii lui Palace sunt cu siguranță cei mai gălăgioși din Premier League, atât acasă cât și în deplasare iar cântecul lor ”We Support the Palace” este unul care mobilizează mereu o peluză întreagă.

2. West Ham

Popularizat la nivel mondial de filmul ”Green Street Hooligans”, imnul cântat de un stadion întreg este unul dintre cele mai cunoscute cântece din fotbalul mondial. Cu siguranță atmosfera era deosebită pe vechiul Boleyn Ground, însă un asemenea imn sună extraordinar și pe un stadion mai puțin prietenos cu fanii precum London Stadium.

1. Liverpool

Nu ar fi prea multe de spus - You'll Never Walk Alone este cel mai cunoscut imn din fotbalul mondial. Atât de cunoscut încât l-au preluat și alte echipe, precum Borussia Dortmund și Celtic. La Liverpool însă este genul de melodie care face comentatorii să facă liniște înainte meciurilor de pe Anfield pentru a putea auzi și telespectatorii fanii cormorani.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Marele pariu al lui Rangnick la United! Transfer de 33 de milioane de lire, ca şi făcut!
30/11/2021 LA 08:40
Premier League
S-a anunţat programul Campionatului Mondial al Cluburilor. Chelsea îşi amână două etape
29/11/2021 LA 12:57