Liderul din Premier League, FC Liverpool, se pregătește pentru revenirea fotbalului. Înainte de votul decisiv de astăzi, cei de la Liverpool au teste toți jucătorii și staff-ul tehnic.
Rezultatele testului va veni în 24-36 de ore, fiind esențial pentru a putea fi reluate antrenamentele dacă acest lucru va fi aprobat de către Premier League.

Teste la Liverpool

Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
17/09/2021 LA 14:53
Jucătorii au fost testați la baza academiei de la Kirkby, cu fiecare persoană testată ajungănd la o anumită oră diferită astfel încât să fie păstrată distanțarea socială.
Compania de biotehnologie din Hong Kong, Prenetics, a fost cea care susținut testele pentru COVID. Aceste teste vor determina dacă persoana testată are în prezent COVID-19, nu dacă a avut în trecut.
Toate cluburile din Premier League au efectuat teste pentru COVID-19 în ultima săptămână, cei de la Wolves fiind primii care au făcut-o lunea trecută. Cluburile vor testa jucătorii de 2 ori pe săptămână, urmând să aibă loc aproximativ 1.600 de teste la fiecare 7 zile.
Dacă o persoană are simptome sau este testat pozitiv cu coronavirus, ei trebuie să intre în izolare timp de o săptămână înainte să refacă testul. Același protocol va avea loc și în cazul în care o persoană afișează simptome, însă a ieșit negativ la testul pentru COVID-19.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
17/09/2021 LA 13:20
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
17/09/2021 LA 12:31