Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tottenham a ajuns la un acord cu înlocuitorul lui Harry Kane! Anunțul de ultimă oră

Cosmin Cioboata

Actualizat 28/01/2020 la 11:01 GMT+2

Tottenham este foarte aproape să rezolve problema accidentării lui Harry Kane chiar în următoarele ore. Potrivit The Athletic, Steven Bergwijn (22 ani), atacantul celor de la PSV, a ajuns la un acord cu formația pregătită de Jose Mourinho.

Siegreiches Comeback mit Tottenham: Jose Mourinho

Credit imagine: SID

Sursa citată susține că oficialii lui Spurs au plătit suma de transfer în valoare de 30 milioane de euro, urmând ca Bergwijn să semneze contractul în decursul zilei de astăzi. Mai mult, clubul din Premier League îi va oferi olandezului bonusuri estimate la 2 milioane de euro, în funcție de performanțele sale pentru trupa lui Mourinho.
Cei de la PSV au decis să nu-l includă pe atacantul de 22 de ani în lot la ultima partidă, împotriva lui FC Twente, semn că mutarea are șanse foarte mari să se materializeze.
Steven Bergwijn, PSV Eindhoven

Steven Bergwijn, dorit și de Leicester City

Despre olandez s-a scris că a fost dorit și de Brendan Rodgers la Leicester luna această. În cele din urmă, se pare că Tottenham a fost echipa mai insistentă și se va bucura de serviciile lui Bergwijn.
Steven Bergwijn a avut un sezon excelent anul trecut, reușind 15 goluri în 41 de apariții, pentru ca în actualul sezon să înscrie de 5 ori în 26 de meciuri. Tottenham l-a adus deja în această iarnă pe Gedson Fernandes de la Benfica sub formă de împrumut pe 18 luni, cu clauză de cumpărare definitivă.
Cele mai tari transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS, disponibil pe pagina de Facebook a Eurosport, în fiecare luni și vineri de la 18:00.
live transfers
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo