În teorie, meciul lui Tottenham de la West Bromwich Albion ar fi trebuit să fie un galop de sănătate. O echipă de calibrul celor de la Spurs, care a aliniat un trio ofensiv format din Son, Kane și Bale, ar fi trebuit să câștige categoric la o nou promovată care a avut un început de sezon demn de uitat. Mai important, WBA a evoluat fără Pereira și Branislav Ivanovic, ambii depistați pozitiv cu COVID-19.
Cu toate acestea, prima repriză a fost una fără nicio ocazie importantă pentru Tottenham. Sigur, dacă vrem să forțăm puțin lucrurile, putem spune că Son a ratat cea mai importantă și singura ocazie în minutul 13.
Totuși, Tottenham a reușit un singur șut în prima repriză. Nu pe poartă, ci în total. Asta spune totul despre creativitatea celor de la Spurs și ar trebui să fie motiv de îngrijorare pentru Mourinho.
Premier League
Se prefigurează cel mai mare scandal din ultimul timp, în Premier League!
ACUM 3 MINUTE

West Brom - Tottenham 0-1. Harry Kane salvatorul

După o perioadă de creștere în joc, Tottenham părea să meargă în direcția bună. Cu toate acestea, meciul de la WBA a fost unul dezamăgitor, cel puțin din prisma jocului. Tottenham s-a chinuit cu o nou promovată căruia îi lipseau jucători de bază.
Elevii lui Mourinho au apăsat pedala de accelerație în ultimele 20 de minute atunci când au reușit patru șuturi pe poartă, cel mai periculos fiind al lui Vinicius, care a fost însă scos de portarul Johnstone în minutul 83. În finalul partidei însă Harry Kane și-a salvat clubul de suflet, printr-o lovitură de cap din careu în urma unei centrări a lui Doherty care a adus-o pe Tottenham la conducere în minutul 88.
Acesta a fost golul numărul 150 din Premier League pentru Harry Kane și al șaptelea al sezonului din opt meciuri. Astfel, Tottenham urcă temporar pe primul loc în Premier League, cu 17 puncte după opt partide disputate în acest sezon.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Fanii lui Liverpool își pun speranțele în Philippe Coutinho. "Am primit o mulțime de mesaje!"
ACUM 2 ORE
Premier League
Klopp le cere fanilor lui Liverpool să îi facă o primire specială legendei Origi la ultimul său meci
ACUM O ZI