Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tottenham, egal dramatic contra codașei Watford. Chelsea, victorie la limită cu Newcastle

Cristian Mihală

Actualizat 19/10/2019 la 19:17 GMT+3

Tottenham își continuă seria foarte slabă. Spurs a remizat pe teren propriu, scor 1-1, contra ultimei clasate, Watford. În runda a 9-a din Premier League, Chelsea s-a impus la limită, scor 1-0, în duelul cu Newcastle

oby Alderweireld, Harry Winks, Danny Rose, Jan Vertonghen of Tottenham Hotspur wait for the Watford team to enter the pitch

Credit imagine: Getty Images

Cu 3 puncte în primele 8 etape din Premier League, Watford cu siguranță că nu a uitat faptul că a luat 5 goluri în mai puțin de 20 de minute contra lui City. Chiar și așa, oaspeții au început extrem de curajos, marcând încă din minutul 6, prin Doucoure.
Fără Eriksen, accidentat, Tottenham nu s-a bazat în formula de start nici pe Son, Pochettino considerând că acesta e prea obosit după meciurile Coreei de Sud. Alli și Lucas Moura nu au reușit să creeze ocazii pentru golgheterul Kane, astfel că la pauză s-a intrat cu un scor total neașteptat.
În repriza a doua, stafful tehnic al lui Spurs a mutat, introducându-i pe Son, Lamela și Ndombele, însă nu multe lucruri s-au schimbat în registrul tactic al meciului. Gazdele au dominat steril, fără a-l pune la încercare pe Foster.
Meciul se îndrepta spre o victorie a lui Watford, însă goalkeeperul oaspeților a gafat nepermis, scăpând în față o centrare extrem de ușoară. Pe fază, Dele Alli a înscris primul său gol al sezonului în Premier League, aducând o remiză care nu convine niciuneia dintre echipe.
Cu o singură victorie în ultimele 6 meciuri în toate competițiile, postul lui Pochettino pare să se mai țină doar de un vârf de ață. Tehnicianul lui Spurs nu pare a găsi soluții pentru a scoate echipa din criză, iar Tottenham riscă să piardă ireversibil teren în lupta pentru un loc de Champions League.
LONDON, ENGLAND - OCTOBER 19: Marcos Alonso of Chelsea celebrates with teammate Tammy Abraham after scoring his team's first goal during the Premier League match between Chelsea FC and Newcastle United at Stamford Bridge on October 19, 2019 in London, Uni

Chelsea, victorie grea cu Newcastle

Și Chelsea a trăit periculos în fața codașei Newcastle, dar "albaștrii" s-au impus pe final, scor 1-0.
După o primă repriză neașteptat de echilibrată, în care "coțofenele" au fost periculoase pe contra-atac, trupa lui Lampard s-a instalat confortabil în jumătatea adversă.
Golgheterul Tammy Abraham, în două rânduri, și Pulisic au ratat ocazii rare, dar în cele din urmă golul a venit în poarta bravului Dubravka. Fără gol din aprilie, Alonso a demonstrat că și după ce Emerson va reveni poate fi o soluție pentru primul "11". Jucătorul de bandă stângă spaniol a marcat, după o fază creată de Hudson-Odoi.
Chelsea a urcat provizoriu pe locul 3 în clasament, dar poate fi depășită de Manchester City și Arsenal, dacă cele două echipe se vor impune la rândul lor în etapa a 9-a.

Rezultatele etapei în Premier League

Everton - West Ham 2-0
Aston Villa - Brighton 2-1
Bournemouth - Norwich 0-0
Chelsea - Newcastle 1-0
Leicester - Burnley 2-1
Tottenham - Watford 1-1

Mai sunt de jucat:

Crystal Palace - Manchester City (sâmbătă, 19:30, Eurosport 1)
Manchester United - Liverpool (duminică, 18:330, Eurosport 1)
Sheffield United - Arsenal (luni, 22:00, Eurosport 1)
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo