Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tottenham este în căutare de antrenor, dar un manager important din Premier League nu e interesat

Nicu Savin

Publicat 21/04/2021 la 14:56 GMT+3

Tottenham l-a demis acum 2 zile pe Jose Mourinho, iar oficialii londonezilor sunt în căutarea unui antrenor care să preia echipa din sezonul viitor. Numele lui Brendan Rodgers a fost vehiculat de presa engleză ca un potențial înlocuitor pentru portughez, dar managerul lui Leicester a respins categoric această posibilitate.

Tottenham Hotspur

Credit imagine: Getty Images

După demiterea lui Mourinho, Julian Nagelsmann era considerat principalul favorit să devină antrenorul lui Tottenham. Sutuația neamțului e însă complicată, el având contract cu RB Leipzig până în 2023, astfel că oficialii londonezilor iau în calcul și alte variante.
Printre ele e și Brendan Rodgers, antrenorul care a transformat-o pe Leicester într-o forță în Premier League. Totuși, antrenorul "vulpilor" a declarat că nu e interesat să plece de la actuala sa echipă, afirmând că are planuri mari de a progresa în continuare.
"Tottenham este un club fantastic, un club imens, dar concentrarea mea este aici. Avem un centru de talie mondială, vrem să dezvoltăm proiectul început și mai avem mult de lucru. Am o legătură excelentă cu jucătorii, cu oficialii și avem planuri să continuăm să progresăm.
Sun plin de energie să văd această provocare continuă și sunt foarte fericit că sunt aici. Nu poți opri zvonurile, dar nu mă gândesc la asta (n.r. să plec la Tottenham).", a declarat Rodgers, citat de Daily Sport.
Brendan Rodgers and Jose Mourinho (Reuters)

Brendan Rodgers îi ia apărarea lui Mourinho

Vorbind despre demiterea lui Mourinho, Brendan Rodgers a insistat că portughezul este un antrenor de clasă și s-a arătat dezamăgit de ce a pățit la Tottenham: "Jose este un manager de talie mondială. Lucrul care mă deranjează puțin este modul în care acest lucru este pus la îndoială. Nu ești un manager de talie mondială într-o zi și apoi te duci la un loc de muncă unde nu reușești și se șterge totul.
Este clar un câștigător, va fi întotdeauna un câștigător. Sunt dezamăgit pentru Jose, îl cunosc personal și știu că este un manager de talie mondială, a demonstrat asta de-a lungul carierei sale."
Până în vară, pe banca lui Tottenham va sta tânărul Ryan Mason, care a pregătit până acum echipa U19 a clubului din nordul Londrei. Acesta va deveni primul antrenor sub 30 de ani care va conduce un meci în Premier League. Debutul său va fi în acastă seară, contra celor de la Southampton, într-un meci restanţă din etapa a 29-a. Partida va începe la ora 20:00 și va fi în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo