După demiterea lui Mourinho, Julian Nagelsmann era considerat principalul favorit să devină antrenorul lui Tottenham. Sutuația neamțului e însă complicată, el având contract cu RB Leipzig până în 2023, astfel că oficialii londonezilor iau în calcul și alte variante.
Printre ele e și Brendan Rodgers, antrenorul care a transformat-o pe Leicester într-o forță în Premier League. Totuși, antrenorul "vulpilor" a declarat că nu e interesat să plece de la actuala sa echipă, afirmând că are planuri mari de a progresa în continuare.
"Tottenham este un club fantastic, un club imens, dar concentrarea mea este aici. Avem un centru de talie mondială, vrem să dezvoltăm proiectul început și mai avem mult de lucru. Am o legătură excelentă cu jucătorii, cu oficialii și avem planuri să continuăm să progresăm.
Premier League
Chelsea - Tottenham | Își ia Conte revanșa pentru eliminarea din FA Cup?
IERI LA 11:14
Sun plin de energie să văd această provocare continuă și sunt foarte fericit că sunt aici. Nu poți opri zvonurile, dar nu mă gândesc la asta (n.r. să plec la Tottenham).", a declarat Rodgers, citat de Daily Sport.
https://i.eurosport.com/2014/11/08/1348359.jpg

Brendan Rodgers îi ia apărarea lui Mourinho

Vorbind despre demiterea lui Mourinho, Brendan Rodgers a insistat că portughezul este un antrenor de clasă și s-a arătat dezamăgit de ce a pățit la Tottenham: "Jose este un manager de talie mondială. Lucrul care mă deranjează puțin este modul în care acest lucru este pus la îndoială. Nu ești un manager de talie mondială într-o zi și apoi te duci la un loc de muncă unde nu reușești și se șterge totul.
Este clar un câștigător, va fi întotdeauna un câștigător. Sunt dezamăgit pentru Jose, îl cunosc personal și știu că este un manager de talie mondială, a demonstrat asta de-a lungul carierei sale."
Până în vară, pe banca lui Tottenham va sta tânărul Ryan Mason, care a pregătit până acum echipa U19 a clubului din nordul Londrei. Acesta va deveni primul antrenor sub 30 de ani care va conduce un meci în Premier League. Debutul său va fi în acastă seară, contra celor de la Southampton, într-un meci restanţă din etapa a 29-a. Partida va începe la ora 20:00 și va fi în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/04/19/3117629.jpg
Premier League
Adama Traore, între Tottenham și Barcelona! Care este prima ofertă pe care Wolves a refuzat-o
22/01/2022 LA 09:49
Premier League
Who’s better | Kepa vs Lloris, duelul etapei cu numărul 23 din Premier League
21/01/2022 LA 05:34