Tottenham avea nevoie de o victorie pentru a ajunge măcar pe locul șapte cu scopul de a rămâne cu șanse realiste la un loc de Champions League în timp ce pentru Bournemouth cele trei puncte erau esențiale în condițiile în care echipa lui Eddie Howe se află pe locul 19 în clasament.
Niciuna dintre echipe nu a impresionat în prima repriză iar Hugo Lloris a fost portarul care a avut prima intervenție serioasă abia în prelungirile primei părți. Cea mai mare ”ocazie” a lui Spurs a venit atunci când Harry Kane a cerut cu disperare penalty după ce Josh King a părut să îl împingă la un corner însă arbitrul nu a fost impresionat.
Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
IERI LA 07:52
În a doua repriză, Mourinho l-a introdus pe Tanguy Ndombele dar și pe Son Heung-min în speranța că cei doi vor revitaliza jocul echipei sale însă la scurt timp meciul a fost oprit după o accidentare serioasă a lui Adam Smith care s-a ciocnit cu Ben Davies.
Mourinho l-a trimis pe teren ulterior și pe Lucas Moura cu 15 minute înainte de finalul partidei, dar oaspeții au avut în continuare mari dificultăți în a-și crea ocazii. Tottenham este în acest moment o echipă de jumătatea clasamentului iar jocul echipei a fost unul în concordanță cu locul în clasament.
Evoluțiile din ultimele partide ale lui Tottenham par unele de manual pentru perioada de sfârșit de mandat ale lui Mourinho. Jucătorii nu par să-și dea interesul și dau senzația că sunt veșnic obosiți. Harry Kane este departe de a fi în cea mai bună formă asa. Nu există entuziasm pentru nimic, toată lumea pare plictisită sau chiar resemnată iar mandatul portughezului s-ar putea încheia mai devreme decât era preconizat.
Spectacolul din Premier League vă este oferit de Unibet.
https://i.eurosport.com/2020/07/09/2847462.jpg
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
25/09/2021 LA 11:55
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
25/09/2021 LA 09:31