Tottenham avea nevoie de o victorie pentru a ajunge măcar pe locul șapte cu scopul de a rămâne cu șanse realiste la un loc de Champions League în timp ce pentru Bournemouth cele trei puncte erau esențiale în condițiile în care echipa lui Eddie Howe se află pe locul 19 în clasament.
Niciuna dintre echipe nu a impresionat în prima repriză iar Hugo Lloris a fost portarul care a avut prima intervenție serioasă abia în prelungirile primei părți. Cea mai mare ”ocazie” a lui Spurs a venit atunci când Harry Kane a cerut cu disperare penalty după ce Josh King a părut să îl împingă la un corner însă arbitrul nu a fost impresionat.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
În a doua repriză, Mourinho l-a introdus pe Tanguy Ndombele dar și pe Son Heung-min în speranța că cei doi vor revitaliza jocul echipei sale însă la scurt timp meciul a fost oprit după o accidentare serioasă a lui Adam Smith care s-a ciocnit cu Ben Davies.
Mourinho l-a trimis pe teren ulterior și pe Lucas Moura cu 15 minute înainte de finalul partidei, dar oaspeții au avut în continuare mari dificultăți în a-și crea ocazii. Tottenham este în acest moment o echipă de jumătatea clasamentului iar jocul echipei a fost unul în concordanță cu locul în clasament.
Evoluțiile din ultimele partide ale lui Tottenham par unele de manual pentru perioada de sfârșit de mandat ale lui Mourinho. Jucătorii nu par să-și dea interesul și dau senzația că sunt veșnic obosiți. Harry Kane este departe de a fi în cea mai bună formă asa. Nu există entuziasm pentru nimic, toată lumea pare plictisită sau chiar resemnată iar mandatul portughezului s-ar putea încheia mai devreme decât era preconizat.
Spectacolul din Premier League vă este oferit de Unibet.
https://i.eurosport.com/2020/07/09/2847462.jpg
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52