Harry Kane și-a manifestat dorința de a pleca de la Tottenham în această vară. Situația este una dificilă pentru clubul londonez, care ar rămâne astfel fără cel mai bun jucător din ultimul deceniu. În plus, Gareth Bale nu va mai fi nici el în lot în sezonul viitor, astfel că londonezii vor rămâne descoperiți în plan ofensiv.
Spurs ar putea obține totuși o sumă uriașă din vânzarea lui Kane, ceea ce va permite aducerea unor alți jucători de valoare.
Conform Daily Mail, principala țintă a celor de la Tottenham este Wilfried Zaha, atacantul lui Crystal Palace. Ivorianul a fost jucătorul lui Manchester United în trecut și a declarat în repetate rânduri că își dorește să joace din nou la un club de top din Premier League.
Liga
Gareth Bale pleacă de la Real și e la un pas de retragere! Anunțul de ultim moment al agentului său
16/05/2022 LA 16:56
"Simt că pot să mai am o experiență la echipele de top, pentru că visul meu este să câștig trofee. Sunt suficient de bun pentru a juca la un nivel mai ridicat și a concura cu cei mai buni.Dacă ar veni ocazia, nu aș refuza-o, pentru că simt că o merit.", a declarat Zaha.
https://i.eurosport.com/2021/01/26/2979170.jpg

Tottenham este interesată de Wilfried Zaha

Crystal Palace va trece printr-o adevărată revoluție în vară, iar Zaha nu este de vânzare, însă gruparea din sudul Londrei îl va putea cu greu păstra pe atacant dacă acesta va avea o ofertă concretă.
Conform sursei citate, Tottenham e gata să ofere 40 de milioane de £ pentru Zaha. Everton ar fi și ea interesată, dar Tottenham ar fi o provocare mai mare. Zaha are 28 de ani și mai are contract cu Palace până în 2023, iar acesta ar fi momentul ideal pentru un transfer.
Zaha joacă la Crystal Palace din 2014. În urmă cu 2 ani, atacantul a fost aproape de a semna cu Arsenal, dar în cele din urmă "tunarii" au optat pentru aducerea lui Nicolas Pepe. În sezonul care tocmai s-a încheiat, Zaha a marcat 11 goluri în 30 de partide pentru Palace în Premier League, dar jucătorul este conștient că mai mult decât a lupta pentru evitarea retrogradării nu poate face la clubul de pe Selhurst Park și de aceea un transfer la Tottenham i-ar putea surâde.
Liga
Bale, "absent nemotivat" la sărbătoarea de la Real Madrid! Cum a explicat "gestul disprețuitor"
01/05/2022 LA 07:07
Fotbal
Destinație surpriză pentru Gareth Bale! Cu ce echipă ar putea semna starul lui Real Madrid
14/04/2022 LA 19:18