Daniel Levy, unul dintre acționarii lui Tottenham, este foarte îngrijorat în privința viitorului clubului. Tottenham a investit masiv în construcția stadionului, iar întreruperea sezonului din Premier League și chiar posibilitatea anulării poate aduce mari probleme finaciare. Consilierii financiari ai clubului din nordul Londrei au dezvăulit că Tottenham are datorii de 800 de milioane de euro!

Un nou record de transfer

Premier League
Chelsea - Tottenham | Își ia Conte revanșa pentru eliminarea din FA Cup?
23/01/2022 LA 11:14
Vânzarea vedetei Harry Kane pentru o sumă record în istoria fotbalului este văzută ca o gură de oxigen pentru Tottenham. Finalista ultimei ediții a Champions League este între cluburile engleze și-a trimis angajații în șomaj tehnic și poate intra în colaps financiar dacă nu reușește să-și echilibreze bugetul. Levy a lăsat să se înțeleagă că Harry Kane ar putea pleca în următoarele luni, dacă primește suma de 227 de milioane euro. Asta ar însemna un nou record mondial. Cel mai scump transfer de până acum a fost făcut de PSG. În 2017, șeicii de la Paris au plătit 222 de milioane pentru aducerea brazilianului Neymar de la Barcelona.
https://i.eurosport.com/2019/10/02/2687947.jpg
Kane a fost accidentat încă din ianurie, iar în această perioadă își revine. Golgheterul lui Tottenham a fost crescut de echipa din nordul Londrei, dar este în așteptarea primul trofeu al carierei. Kane va împlini în iulie 27 de ani.
Fostul atacant al lui Tottenham, Dimitar Berbatov s-a transferat pe Old Trafford în 2008.
Văd multe asemănări între situația mea și cea a lui Harry. Cred că și el se gândește la trofee și la faptul că Manchester United este în acest moment o variantă bună de transfer
https://i.eurosport.com/2020/01/05/2747040.jpg

Eșec după eșec pentru Tottenham

Levy a fost criticat pentru faptul că nu investește în transferuri, dar în ultimele 12 luni i-a adus la Spurs pe Tanguy Ndombele, Steven Bergwijn și Ryan Sessegnon. Niciunul nu a dovedit că merită banii, iar un transfer al lui Harry Kane i-ar înfuria pe fani. Deja suporterii lui Tottenahm au început să-i ceară demisia lui Jose Mourinho, managerul ales de Levy în toamna trecut. Portughezul nu a reușit să resusciteze echipa care începuse prost acest sezon după conducerea lui Mauricio Pochettino.

Slideshow

Tottenham vrea să-l vândă pe Harry Kane la Manchester United

14 imagini

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia
Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
15/01/2022 LA 10:58
The Emirates FA Cup
Arsenal, eliminare surpriză din FA Cup! Cum arată duelurile din 16-imile competiției
09/01/2022 LA 16:08