Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tottenham i-a pus un preț uriaș lui Harry Kane! În plină criză finaciară, Manchester United îl vrea

Ion Alexandru

Actualizat 12/04/2020 la 08:57 GMT+3

227 de milioane de euro este prețul pe care Tottenham îl cere pentru Harry Kane! Căpitanul naționalei Angliei este văzut ca o modalitate de a reduce din datoriile uriașe pe care Tottenahm le are după ce a construit cel mai modern stadion de lume. Peste 1.2 miliarde euro a costat arena de la Londra.

Harry Kane

Credit imagine: Getty Images

Daniel Levy, unul dintre acționarii lui Tottenham, este foarte îngrijorat în privința viitorului clubului. Tottenham a investit masiv în construcția stadionului, iar întreruperea sezonului din Premier League și chiar posibilitatea anulării poate aduce mari probleme finaciare. Consilierii financiari ai clubului din nordul Londrei au dezvăulit că Tottenham are datorii de 800 de milioane de euro!

Un nou record de transfer

Vânzarea vedetei Harry Kane pentru o sumă record în istoria fotbalului este văzută ca o gură de oxigen pentru Tottenham. Finalista ultimei ediții a Champions League este între cluburile engleze și-a trimis angajații în șomaj tehnic și poate intra în colaps financiar dacă nu reușește să-și echilibreze bugetul. Levy a lăsat să se înțeleagă că Harry Kane ar putea pleca în următoarele luni, dacă primește suma de 227 de milioane euro. Asta ar însemna un nou record mondial. Cel mai scump transfer de până acum a fost făcut de PSG. În 2017, șeicii de la Paris au plătit 222 de milioane pentru aducerea brazilianului Neymar de la Barcelona.
Harry Kane
Kane a fost accidentat încă din ianurie, iar în această perioadă își revine. Golgheterul lui Tottenham a fost crescut de echipa din nordul Londrei, dar este în așteptarea primul trofeu al carierei. Kane va împlini în iulie 27 de ani.
Fostul atacant al lui Tottenham, Dimitar Berbatov s-a transferat pe Old Trafford în 2008.
Văd multe asemănări între situația mea și cea a lui Harry. Cred că și el se gândește la trofee și la faptul că Manchester United este în acest moment o variantă bună de transfer
Harry Kane

Eșec după eșec pentru Tottenham

Levy a fost criticat pentru faptul că nu investește în transferuri, dar în ultimele 12 luni i-a adus la Spurs pe Tanguy Ndombele, Steven Bergwijn și Ryan Sessegnon. Niciunul nu a dovedit că merită banii, iar un transfer al lui Harry Kane i-ar înfuria pe fani. Deja suporterii lui Tottenahm au început să-i ceară demisia lui Jose Mourinho, managerul ales de Levy în toamna trecut. Portughezul nu a reușit să resusciteze echipa care începuse prost acest sezon după conducerea lui Mauricio Pochettino.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo