Tottenham va începe un nou drum odată cu preluarea echipei de Nuno Espirito Santo, iar ambițiile londonezilor sunt mari. Echipa trebuie însă întărită, iar șefii clubului fac toate eforturile să-i aducă antrenorului portughez jucătorii pe care acesta îi dorește.
Tottenham nu a realizat niciun transfer în această perioadă de mercato, dar jurnaliștii de la Daily Mail notează că cei de la Spurs sunt în discuții avansate pentru trasnferurile lui Cristian Romero și Pierluigi Gollini, jucătorii Atalantei. Fabio Paratici a devenit noul director sportiv al londonezilor în această vară, iar relațiile acestuia din Italia pot contribui decisiv în finalizarea tranzacției.

Tottenham îi vrea pe Romero și Gollini de la Atalanta

Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 38-a din Premier League
23/05/2022 LA 06:08
Cristian Romero este încă jucătorul lui Juventus, dar acesta a fost împrumutat la Atalanta încă de la începutul sezonului trecut pentru o perioadă de 2 ani. Bergamascii au însă o opțiune de cumpărare definitivă, în valoare de doar 15 milioane de €, pe care ar urma să o achite pentru a-l vinde pe apoi pe fundașul argentinian la Tottenham pe o sumă mai mare.
Romero a jucat 42 de meciuri pentru Atalanta în stagiunea trecută, dintre care 31 în campionat, fiind desemnat cel mai bun fundaș din Serie A. Evoluțiile sale bune au continuat și în această vară, la Copa America, unde a jucat doar 3 meciuri din cauza unor probleme medicale, dar și-a demonstrat valoarea când era mai important, fiind printre cei mai buni jucători în finala contra Braziliei.
Toby Aldeweireld și-a manifestat dorința de a pleca de la Tottenham, astfel că aducerea unui fundaș central este imperios necesară. Jules Kounde a fost primul pe lista londonezilor, care au și ajuns la un acord cu Sevilla, dar francezul a refuzat motivând că-și dorește să joace la un club de Champions League.
https://i.eurosport.com/2017/01/21/2007395.jpg
În ceea ce-l privește pe Pierluigi Gollini, acesta a fost titularul din poarta Atalantei din ultimele 3 sezoane, perioadă în care clubul lombard a atins performanțe fantastice, devenind o prezență constantă în Champions League. Gollini nu este străin de Premier League, el jucând 20 de meciuri pentru Aston Villa în stagiunea 2016-2017.
Hugo Lloris a intrat în ultimul an de contract cu Tottenham și va pleca cel mai probabil în vara viitoare, astfel că Gollini ar trebui să suporte statutul de rezervă numai un sezon sau poate chiar mai puțin, în funcție de evoluția lucrurilor. Nick Pope, goalkeeper-ul lui Burnley, ar fi o altă variantă de înlocuire a lui Lloris pentru cei de la Tottenham.
Premier League
Come-back de senzație pentru Spurs și Conte. Unde se aflau în martie, comparativ cu Arsenal
17/05/2022 LA 05:50
Premier League
Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte
16/05/2022 LA 13:32