Faptul că se vorbește de o criză la club doar etapa a opta este probabil un indiciu privind progresul făcut de Tottenham în ultimii ani, dar semnele nu sunt bune pentru echipa lui Pochettino. Cu 15 minute înainte de pauză, fanii lui Brighton cântau deja „vrem șapte”, aluzie la partida cu Bayern. Tottenham are 13 înfrângeri și nouă victorii în ultimele 29 de partide.
Începutul a fost de coșmar pentru Spurs. Minutul trei a adus o gafă a căpitanului Hugo Lloris, un gol de la Brighton și o accidentare îngrozitoare a portarului. Nu se poate mai prost de atât, dar ce este îngrijorător pentru londonezi este felul în care au reacționat la acest moment dificil: capitulare totală.
Golul a venit după un efort latent al lui Lamela de a-l opri pe Pascal Gross din a centra. Gross și-a făcut treaba și a trimis mingea în careu. Lloris nu și-a făcut-o pe a lui totuși și a scăpat mingea fix la picioarele lui Neaal Maupay care a profitat și a deschis scorul pentru gazde în minutul trei. Mai mult, Lloris s-a accidentat serios la mână la aterizare și a trebuit să primească oxigen și să fie transportat la spital.
Serie A
3 cluburi tari din Europa, pe urmele lui Dybala! Cine se luptă pentru transferul argentinianului
17/01/2022 LA 09:36
Pochettino a încercat de toate: prin minutul 30 a schimbat sistemul într-un 4-4-2 cu Son și Kane în față; la pauză a trecut la un sistem cu trei fundași; l-a introdus pe Harry Winks în locul lui Ndombele. Degeaba.
Golul doi pentru gazde era inevitabil. În minutul 31 Dan Burn a centrat impecabil în spatele fundașilor centrali iar puștiul de doar 19 ani Aaron Connolly, care era la echipa a doua anul trecut, a reluat periculos. Gazzaniga a putut doar respinge în față iar Connolly n-a mai ratat din a doua încercare.
De aici a existat o singură echipă pe teren: Brighton & Hove Albion. Combinațiile excelente dintre Connolly, Maupay și Aaron Mooy, cursele în spatele fundașilor ale lui Connolly dar și poziționarea excelentă a lui Maupay au pus mari probleme unei defensive șubrede a oaspeților. O victorie meritată pentru Brighton iar echipa pare reînvigorată sub comanda lui Graham Potter.
Premier League
Eriksen s-ar putea întoarce în Anglia! Englezii scriu că mai multe cluburi din Premier League îl vor
16/01/2022 LA 06:42
Premier League
Arsenal a cerut amânarea partidei cu Tottenham! Ce probleme de lot are Arteta
14/01/2022 LA 20:16